ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα: 29 Ioυλίου

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr
AstroGirl
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 29, 2023
Τα ζώδια σήμερα: 29 Ioυλίου
Φωτογραφία από Valeriia Miller

Τι θα μας συμβεί σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα για να ξέρεις τι σε περιμένει - Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά, όλα πέφτουν στο τραπέζι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Θα επιστρέψετε, από την ανασφάλεια, στο να νιώθετε περήφανοι και σίγουροι για τις ικανότητές σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Περιμένετε νέα κεφάλαια να ξεδιπλωθούν αυτήν την ημέρα με επίκεντρο τα δώρα, τα ταλέντα σας και την επιθυμία να τα μοιραστείτε με τον κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το καλοκαίρι είναι μια υπενθύμιση για να υποστηρίξετε τις ικανότητές σας, παρά το ποιος αναγνωρίζει ή δεν αναγνωρίζει τα επιτεύγματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ ο έπαινος από τον έξω κόσμο είναι πάντα ευχάριστος, θα νιώσετε μεγαλύτερη ανταμοιβή κάνοντας απλά πράγματα σήμερα για τα οποία είστε περήφανοι, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα ή μικρά είναι!

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να πείτε ότι βιώνετε ένα διάστημα, που όλα στο μυαλό σας έχουν κατασταλάξει. Αυτό μην το χάσετε πάλι, σας οδηγεί σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μια αγωνία στο πρόσωπο σας για το τι μέλει γενέσθαι μέσα στην ερωτική σας σχέση. Καλύτερα ρωτήστε και χωρίς καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ 

Ένας ειλικρινής διάλογος θα σας βοηθήσει, μέσα στη σχέση σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρουσία τρίτων ανθρώπων, μέσα στην αισθηματική σας σχέση, μόνο σε προβλήματα μπορεί να σας οδηγήσει. Ασχοληθείτε εσείς πιο ενεργά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενα χαρακτηριστικό σας που σας κρατάει προσγειωμένους στην πραγματικότητα είναι αυτό που θα σας σώσει...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν είστε σε σοβαρή σχέση, καλύτερα κλείστε τα μάτια σε πειρασμούς νέους και παλαιότερους που θα σας επισκεφτούν, από αρχές του Αυγούστου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν υπάρχει κάποιος με τον οποίο θέλετε να έρθετε πιο κοντά (από άποψη ρομαντισμού, φιλίας, επιχείρησης, συνεργασίας ή ακόμα και ενός αντιπάλου!), το να μιλάτε ήρεμα και να ακούτε!  

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να λάβετε νέες δημιουργικές ιδέες από τις αλληλεπιδράσεις σας με ανθρώπους ή από την παρατήρησή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 214 / position2: 1022
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb