ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα 3 ζώδια που είναι ελεύθερα πνεύματα

Μήπως είσαι ένα από αυτά;
AstroGirl
Τα 3 ζώδια που είναι ελεύθερα πνεύματα
Unsplash

Τα ελεύθερα πνεύματα είναι άγρια ​​και ανυπότακτα. Χορεύουν σαν να μην τους βλέπει κανείς και βαδίζουν στον δικό τους δρόμο. Τα ελεύθερα πνεύματα έχουν τις δικές τους ιδέες για το τι θέλουν από τη ζωή και δεν πιστεύουν στη συμμόρφωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοξότης

Ο Τοξότης γεννήθηκε με την περιπλάνηση στις φλέβες τους και την περιπέτεια στην καρδιά του. Θέλει να δει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κόσμου όσο είναι ζωντανός, ενώ δεν είναι εύκολο να τον εντοπίσει κανείς στον χάρτη και αυτό ακριβώς του αρέσει. Ο Τοξότης χρειάζεται ελευθερία για να εξερευνήσει και να ζήσει τη ζωή του στο έπακρο.

Κριός

Ο Κριός είναι ένα τολμηρό, παθιασμένο και αποφασιστικό ζώδιο της φωτιάς. Είναι βαθιά ανεξάρτητος και δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ενώ είναι ατρόμητος στην προσπάθειά του να ζήσει την καλύτερη δυνατή ζωή. Ο Κριός δεν ενδιαφέρεται να ζει με τρόπο που δεν μπορεί να είναι ο αυθεντικός εαυτός του. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να τα βγάλει πέρα μόνος του μερικές φορές, αυτό είναι απολύτως εντάξει για τον Κριό.


Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι διανοούμενος και ανοιχτόμυαλος. Το ζώδιο αυτό είναι γνωστό για τη διπλή του φύση, που σημαίνει ότι ως ζώδιο του αέρα μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσει μαζί του και να το καταλάβει κάποιος. Ωστόσο, ο Δίδυμος δεν έχει θέμα με το να είναι αινιγματικός. Προτιμά να είναι ελεύθερος και να εξερευνά τον κόσμο με τους δικούς του όρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb