ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Καυτές βραδιές στην παραλία και Mojito μέχρι το πρωί

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Καυτές βραδιές στην παραλία και Mojito μέχρι το πρωί
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε στην άκρη τη δουλειά και επικεντρωθείτε στη θεραπεία του εσωτερικού σας εαυτού. Από τώρα έως τις 6 Δεκεμβρίου, εξερευνήστε τρόπους για να θεραπεύσετε το εσωτερικό σας παιδί και να αφήστε τα παλιά να περάσουν.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτήν την εβδομάδα, τα μακροχρόνια ζευγάρια θα αφιερώσουν χρόνο οργανώνοντας το σπίτι τους, εξωτερικεύοντας συναισθήματα ή δημιουργώντας αναμνήσεις. Οι singles προβάλλουν μια σταθερή, θεμελιωμένη αυτοπεποίθηση, η οποία θα τους βοηθήσει να προσελκύσουν έναν σύντροφο!

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, θα εξαλείψετε τις τοξικές επιρροές από τις ομάδες φίλων σας και τις ρομαντικές σας σχέσεις. Θα κάνετε μια νέα, πιο καθαρή αρχή στις κοινωνικές σας σχέσεις με λιγότερα μεν, αλλά πιο "καθαρά" πρόσωπα.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα για αλλαγή καριέρας !! Θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας, γι' αυτό δικτυωθείτε και επικοινωνήστε με φίλους, συναδέλφους κ.λπ. για να εξασφαλίσετε μια νέα θέση τους επόμενους δύο μήνες.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, είστε έτοιμοι για αλλαγή. Ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε τα βαθύτερα νοήματα και τα διδάγματα των τελευταίων μηνών – έχουν αλλάξει τις πεποιθήσεις σας; Τι μαθήματα έχετε πάρει; Βάλτε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσετε το πνευματικό σας ταξίδι

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πνευματική πρακτική, όπως η ενεργειακή θεραπεία ή ο διαλογισμός. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα χρήματα, ίσως είναι καιρός να επανεξετάσετε τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας ή να αρχίσετε να επενδύετε.

Ζυγός

Η σύγκρουση είναι το φως που σας καθοδηγεί αυτή την εβδομάδα: οι διαφωνίες θα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη και θα προτρέψουν τη βαθύτερη κατανόηση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, πάρτε μια ανάσα και επικεντρωθείτε στην ψυχική σας υγεία! Ανάμεσα στις νέες αρμοδιότητες στη δουλειά και στο επικείμενο οικογενειακό δράμα, σας έχει πιάσει τρομερό άγχος.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, οι ζευγαρωμένοι Τοξότες θα τσακωθούν για τις δουλειές του σπιτιού, ενώ τα ταίρια για τους ελεύθερους Τοξότες θα στερέψουν. Περιμένετε την καταιγίδα και τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό μετά τις 3 Σεπτεμβρίου.

Αιγόκερως

Αν και είναι δελεαστικό να καταπιέζετε δυσάρεστα συναισθήματα, αυτό δημιουργεί ψυχικές και σωματικές παθήσεις. Αυτή την εβδομάδα, εξερευνήστε το τραύμα σε ένα ασφαλές περιβάλλον (δηλαδή στο γραφείο ενός θεραπευτή) για να το θεραπεύσετε πλήρως.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, μια σειρά από ατυχή γεγονότα σας κάνουν να νιώθετε ασυνήθιστα απαισιόδοξοι. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε πώς εκφράζεστε. Τι σας κρατάει πίσω; Είστε ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας; Είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά θα έχετε απαντήσεις μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, αν βασίζετε την αυτοεκτίμησή σας στα χρήματα, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να σπάσετε τον κύκλο. Εξετάστε τις συνήθειες του γενεαλογικού σας δέντρου για τους επόμενους έξι μήνες και θα έχετε ένα υγιές αποτέλεσμα μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
21 / position1: 26 / position2: 297
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb