SKIN CARE

5 Tips που θα κρατήσουν την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη στις διακοπές

Πώς θα διατηρήσεις την ενυδάτωση
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 Tips που θα κρατήσουν την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη στις διακοπές
@armonia_wellness

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται πάρα πολύ εύκολα. Όμως, μπορούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις απλές, που θα μας βοηθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υψηλές θερμοκρασίες, τα aircondition, η ατμόσφαιρα, είναι μερικές από τις αιτίες που μπορεί να αφυδατώνουν την επιδερμίδα σου. Επειδή στις διακοπές αμελούμε μερικές φορές τη ρουτίνα μας, καλό είναι να κάνεις κάποια πράγματα και πριν και κατά τη διάρκεια, ώστε να κρατήσεις την ενυδάτωση όσο περισσότερο γίνεται. 

Ρωτήσαμε την Κωνσταντίνα Δημητροπούλου, αισθητικό- κοσμετολόγο και δημιουργό του Armonia Wellness, για να μας πει από την πλευρά της ειδικού, τα δικά της tips για ενυδάτωση.

5 Tips που θα κρατήσουν την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη στις διακοπές

Ξεκίνα από πριν με θεραπείες

Οι θεραπείες στο κέντρο αισθητικής, θα σου δώσουν τη λάμψη που χρειάζεσαι για να πας διακοπές. Δοκίμασε κάτι νέο, όπως είναι οι θεραπείες ενυδάτωσης οξυγόνωσης, ώστε να έχεις διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάς τον ορό

Η ενυδατική σου κρέμα είναι απαραίτητη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς να βάζεις serum. Ο ιδανικός συνδυασμός είναι ένας ενυδατικός όρος με βάση το υαλουρονικο οξύ κάτω από την κρέμα, κατά προτίμηση ίδιας εταιρειας.

Κάνε massage

Ο τρόπος που απλώνεις τα προϊόντα ομορφιάς, έχει μεγάλη σημασία. Εφάρμοσε τον ορό με ελαφρά χτυπήματα με τα δάχτυλά σου, ή μπορείς να κάνεις massage με cryosticks ή Guasha. Αυτές οι τεχνικές, ενισχύουν την αιματική κυκλοφορία και την απορρόφηση των προϊόντων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ArmoniaWellness (@armonia_wellness)

Μην παραμελείς το σώμα σου

Το πρόσωπό σου δεν είναι το μοναδικό σημείο που χρειάζεται ενυδάτωση. Μην ξεχνάς το σώμα σου, που το βλέπει ο ήλιος πολλές ώρες στις διακοπές. Καλό είναι να χρησιμοποιείς πάντα after sun, καθώς τα περισσότερα είναι εμπλουτισμένα με παράγοντες ενυδάτωσης και αντιγήρανσης.

Κατανάλωσε φρούτα

Η ενυδάτωση ξεκινάει από μέσα μας. Μην ξεχνάς να βάλεις στη διατροφή σου καθημερινά, φρούτα και λαχανικά. Να προτιμήσεις αυτά που είναι πλούσια σε νερό και αντιοξειδωτικά όπως το πεπόνι, το καρπούζι και το αγγούρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb