ΜΑΛΛΙΑ

Η Barbie εμπνέει το πιο hot χρώμα μαλλιών φέτος: Πώς θα το πετύχεις

Θα το ακολουθήσουν πολλές
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Barbie εμπνέει το πιο hot χρώμα μαλλιών φέτος: Πώς θα το πετύχεις
@gabriellacborges

To Barbiecore trend εκτός από τον χώρο της μόδας, έχει εξαπλωθεί και σε αυτόν της ομορφιάς. Το βλέπουμε φέτος πραγματικά παντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταινία της Barbie, έχει ακουστεί τόσο πολύ και έχει επηρεάσει τα πάντα. Η Margot Robbie, έγινε ακόμα πιο αγαπημένο it girl πολλών κοριτσιών. Ανάμεσα σε όλα αυτά που έχουν γίνει viral, είναι και το Barbie blonde.

Τι είναι το Barbie Blonde και πώς θα το πετύχεις

Εκεί που είχε αρχίσει να χάνει πόντους το ξανθό χρώμα μαλλιών το καλοκαίρι, απέδειξε ότι μπορεί να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Τα καστανά μαλλιά, οι ανταύγειες και οι κόκκινες αποχρώσεις, είχαν αρχίσει να γίνονται πολύ δημοφιλή τα τελευταία δύο χρόνια.

Το Barbie blonde επέστρεψε πάρα πολύ δυναμικά. Πρόκειται για ένα έντονο, φωτεινό ξανθό, που μας θυμίζει την αγαπημένη μας κούκλα. Για να το πετύχεις, αν δεν είσαι ήδη ξανθιά φυσική, θα χρειαστί να κάνεις ντεκαπάζ. Δε μπορείς να το αποφύγεις, γιατί τα σκούρα μαλλιά δε μπορούν να ανοίξουν τόσο πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Είτε το δοκιμάσεις σε πολύ ανοιχτή, είτε σε σκούρα απόχρωση, καλό είναι να επισκεφτείς έναν κομμωτή που να εμπιστεύεσαι, να κάνεις συχνά επισκέψεις για ανανέωση, αλλά και πολλές θεραπείες για τα μαλλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb