ENTERTAINMENT

Πώς είναι σήμερα ο πιο διάσημος πρωταγωνιστής που βλέπαμε στις μεξικάνικες σειρές

Ο Φερνάντο Κολούνγκα έχει σπάσει ρεκόρ αφού έχει παίξει σε πάνω από 25 σηριαλ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς είναι σήμερα ο πιο διάσημος πρωταγωνιστής που βλέπαμε στις μεξικάνικες σειρές

Ο Φερνάντο Κολούνγκα είναι Μεξικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Θεωρείται βετεράνος στον χώρο του θεάματος στο Μεξικό, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες τηλενουβέλες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννήθηκε στη Πόλη του Μεξικού το 1966. Είναι γιος του μηχανικού Δον Φερνάντο Κολούνγκα και της Δόνια Μαργαρίτα Ολιβάρες. Ο Κολούνγκα από την πλευρά του πατέρα του έχει ισπανική καταγωγή, ήθελε να γίνει από πάντα ηθοποιός αλλά σπούδασε μηχανολογία στο University of Mexico. Ο Φερνάντο δούλεψε σαν κασκαντέρ σε διάφορες τηλενουβέλες πριν γίνει πρωταγωνιστής!

Η πρώτη του συμμετοχή στην τηλεόραση ήταν στην τηλενουβέλα María Mercedes το 1992. Μετά από αυτήν έπαιξε σε πολλές άλλες, όπως, Mas alla del puente, Marimar και Alondra. Ο πρώτος του μεγάλος ρόλος ήταν στη Maria la del Barrio το 1996! Η επιτυχία του συνεχίστηκε και το 1997 όταν απέκτησε τον δεύτερο μεγάλο του ρόλο στην Esmeralda. Το 1998 πρωταγωνιστεί στην La Usurpadora μαζί με την ηθοποιό Gabriela Spanic καθώς και με άλλους ηθοποιούς που είχε συνεργαστεί παλαιότερα. Το 1999 έπαιξε στην τηλενουβέλα Nunca te Olvidare, δίπλα στην Εδίτ Γκονσάλες.

Ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη μίνι δραματικά σειρά «Το μυστικό της οικογένειας Γκρέκο», η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της οικογένειας Puccio που τρομοκρατούσε με απαγωγές και εκβιασμούς ολόκληρη την αργεντινή τη δεκαετία του ’80.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Colunga (@fernando__colunga)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 361 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb