ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Tα ζώδια που δεν είναι πολύ κοινωνικά

Tα ζώδια που δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά με την κοινωνικοποίηση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα ζώδια που δεν είναι πολύ κοινωνικά
Φωτογραφία από Andrea Piacquadio

Μερικές συμβουλές για εκείνους που δεν τα πηγαίνουν καλά με την κοινωνικοποίηση, σύμφωνα πάντα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου):

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες

Έχετε έναν αβίαστο τρόπο να εκφράζεστε! Εξαιτίας αυτού, είναι επιτακτική ανάγκη να συμμετάσχετε σε συζητήσεις με τους ανθρώπους γύρω σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να φωνάξετε. Αν και τείνετε να είστε αρκετά ντροπαλοί, έχετε πάντα πολύτιμες πληροφορίες να προσφέρετε στις συνομιλίες (και μια μυριάδα διασκεδαστικών γεγονότων). Έχετε επίσης την ικανότητα να είστε χρήσιμοι, οπότε αν υπάρχει η ευκαιρία να δώσετε ένα χέρι βοήθειας ή να προσφέρετε βοήθεια σε κάποιον που έχει ανάγκη κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης, μπορεί να είναι μια ευκαιρία να συστηθείτε και να δημιουργήσετε κάποιες συνδέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου):

Χρησιμοποιήστε την επιθυμία σας για σοβαρές σχεσεις προς όφελός σας

Θέλετε να συνδέεστε με άλλους σε ένα βαθύ, οικείο επίπεδο, και παρόλο που αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο πράγμα σε πολλά κοινωνικά περιβάλλοντα, δεν είναι αδύνατο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω λίγο περισσότερο από ό, τι έχετε συνηθίσει - κάτι που είναι πιθανό να αισθάνεστε αρκετά άβολα στην αρχή. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου):

Οι αντιδημοφιλείς απόψεις σας μπορούν πραγματικά να σας κάνουν δημοφιλείς

Ενώ μπορεί να απολαμβάνετε να είστε μοναχικοί, αγαπάτε κρυφά την κοινωνικοποίηση! Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ο μόνος τρόπος που θα βρείτε το δικό σας κοινό, τους δικούς σας ανθρώπου είναι να είστε πρόθυμοι (μερικές φορές) να ακολουθήσετε το πλήθος. Το να αγκαλιάζετε αυτό που σας κάνει διαφορετικούς (ενώ επίσης δεν φοβάστε να βάλετε τον εαυτό σας έξω) είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο χτίζετε σχέσεις, επομένως μην φοβάστε να μοιραστείτε τις απόψεις σας, δυνατά και περήφανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
8 / position1: 60 / position2: 743
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb