CELEBS

O διάσημος ηθοποιός του Hollywood που μήνυσε τους γονείς του

Ένα από τα προβλήματα που έχουν τα παιδιά θαύματα είναι οι κακοί γονείς
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O διάσημος ηθοποιός του Hollywood που μήνυσε τους γονείς του
collage

Ο σταρ του Stand By Me ήταν ένας καλόπιστος έφηβος στα τέλη της δεκαετίας του 1980, έχοντας κερδίσει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια από τις ταινίες του ως 15 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σταρ του Stand By Me είχε βγάλει ήδη περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια πριν καλά καλά ενηλικιωθεί. Αυτό φυσικά έφερε πολλές ευθύνες και σκοτούρες εμπιστοσύνης... με τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. «Ήμουν βασικά ένα παιδί-σκλάβος», είπε ο Feldman στο People το 2016. «Ξεκίνησα να δουλεύω σε ηλικία τριών ετών και δεν ήταν επιλογή μου, δεν το ήθελα».

Στα απομνημονεύματά του Coreyography το 2013, ο Feldman ισχυρίζεται ότι, για να συνεχίσει τις δουλειές να έρχονται, η Sheila άσπριζε τα μαλλιά του Feldman με υπεροξείδιο και παρακολουθούσε το βάρος του, κάποτε υποτιμώντας τον τότε πεντάχρονο με προσβολές και κάνοντάς τον να κοιτάζει έναν τοίχο για μια ώρα αφού έτρωγε μπισκότα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την καριέρα του, σύντομα ξεπέρασε την αδερφή του κερδίζοντας έναν ρόλο στη σειρά του CBS The Bad News Bears.

Ενώ ο ίδιος χάρηκε για λίγο που ο πατέρας του έστρεψε την προσοχή του προς το μέρος του για να του μάθει να παίζει μπέιζμπολ για τον ρόλο, έγραψε στην αυτοβιογραφία του ότι οι γονείς του απολάμβαναν τις υλικές επιστροφές της επιτυχίας του.

«Ο μπαμπάς μου αντάλλαξε το παλιό του αυτοκίνητο για μια Mercedes και η μητέρα μου αγόρασε στον εαυτό της μια Cadillac», έγραψε. «Προσλάβαμε και μια καμαριέρα πλήρους απασχόλησης».

Εγραψε επίσης ότι η ζωή του στο σπίτι επιδεινώθηκε καθώς η οικογένειά του εξαρτιόταν από το εισόδημά του, με αποτέλεσμα η μητέρα του να του απαγορεύσει να κάνει ποδήλατό επειδή μπορεί να τραυματιστεί και να διακινδυνεύσει τον τελευταίο του ρόλο.

Όταν οι βαθμοί του έπεσαν λόγω του ότι αποσύρθηκε από το σχολείο πλήρους φοίτησης για να δουλέψει, ο πατέρας του τον χτύπησε με μια ζώνη, μερικές φορές δεμένη σε έναν στύλο κρεβατιού, ισχυρίζεται ο ηθοποιός. Εν τω μεταξύ, λέει ότι η μητέρα του έκανε «τυχαίους ξυλοδαρμούς για να τον φοβερίσει» και συνέχισε να επικεντρώνεται στο βάρος του Feldman, αναγκάζοντάς τον να παίρνει χάπια αδυνατίσματος ως έφηβος και δίνοντάς του ελεύθερο χρόνο μόνο για τζόκινγκ!  Μετά από τους ρόλους του στις θρυλικές ταινίες Goonies, Gremlins και Stand by Me, ο πατέρας του Feldman ανέλαβε τη θέση του μάνατζερ του, ακριβώς στην ώρα του για το ρόλο του στο The Lost Boys. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο πατέρας του προσέλαβε έναν βοηθό που του έδινε ναpκωτικά και θα τον κακοποιούσε σeξουαλικά.

Εκείνοι λοιπόν, όσο καιρό εκείνος εργαζόταν, είχαν τον απόλυτο έλεγχο στα χρήματά του έχοντας σπαταλήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του νεαρού ηθοποιού, με αποτέλεσμα να αφήσουν στους τραπεζικούς του λογαριασμούς μόλις 40 χιλάδες δολάρια.

Το χειρότερο; Για να απεμπλακεί εντελώς από τους γονείς του χρειαζόταν τη συγκατάθεσή τους και την υπογραφή τους - ο πατέρας του λοιπόν του ζήτησε και αυτά τα εναπομείναντα 40 χιλιάδες δολάρια για να τον αφήσει ήσυχο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 352 / position2: 839
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb