ΜΟΔΑ

Το σικ αξεσουάρ που έφεραν πάλι στη μόδα τα «it girls» του Hollywood

Μικρό, διακριτικό, κομψό ...διαχρονικό!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το σικ αξεσουάρ που έφεραν πάλι στη μόδα τα «it girls» του Hollywood

Τα ρολόγια αποτελούν ένα εμβληματικό status symbol για δεκαετίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν δει μια αναβίωση στην ποπ κουλτούρα τελευταία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος; Φυσικά, τα διάσημα κορίτσια του Χόλιγουντ που επιλέγουν να τα προσθέσουν στα looks τους και να τους χαρίσουν την απαραίτητη αίγλη που δίνει πάντα ένα κομψό ρολόι. 

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τελευταία τα ρολόγια που εκτός από την κλασική χρήση τους (κάποτε έβλεπες εκεί την ώρα, όχι στο κινητό), κάνουν και ένα σωρό άλλα πράγματα (μετρούν παλμούς, παίρνουν τηλέφωνο, ίσως φτιάχνουν και φραπέ ...), αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι την κομψότητα ενός κλασικού ρολογιού χειρός δεν την έχει κανένα άλλο. Είτε με δερμάτινο λουράκι, είτε με μπρασελέ, τα ρολόγια ... είναι παντοτινά και μερικά από τα πιο διάσημα it girls φροντίζουν να μας το υπενθυμίσουν με τις εμφανίσεις τους.

Διασημότητες όπως η Bella Hadid και η Emily Ratajowski, για παράδειγμα, έχουν πρόσφατα εντοπιστεί να φορούν ρολόγια από μάρκες όπως η Cartier και η BREDA, αντίστοιχα, με ακόμη και τα πιο casual καλοκαιρινά ρούχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι μερικές προτάσεις από τις celebrities που επανέφεραν στις τάσεις τα ρολόγια ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 176 / position2: 910
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb