ΜΑΛΛΙΑ

Caramel Τoffee: Το πιο «γλυκό» χρώμα μαλλιών του καλοκαιριού

Αγαπημένο πολλών celebrities
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Caramel Τoffee: Το πιο «γλυκό» χρώμα μαλλιών του καλοκαιριού
Liv Social/ Pinterest

Ένα από τα πιο γλυκά χρώματα μαλλιών του καλοκαιριού, είναι αυτό που προτιμούν πάρα πολλές celebrities φέτος. Μιλάμε για το Caramel toffee.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βιομηχανία ομορφιάς χρησιμοποιεί εδώ και πολύ καιρό ονόματα γλυκών ή τροφίμων για να ονομάσει διαφορετικές εμφανίσεις και προϊόντα και το έχουμε δει πολλές φορές. Είτε πρόκειται για lip gloss με γεύση κεράσι είτε για ένα άρωμα, μας αρέσει να ακούμε γλυκά ονόματα, ή πικάντικα που περιέχουν τζίντζερ. Το ίδιο γίνεται εδώ και χρόνια με τα δημοφιλή χρώματα μαλλιών.

Τι είναι το γλυκό χρώμα μαλλιών Caramel Toffee

Τα χρώματα μαλλιών που έχουν έμπνευση από γλυκά, μπορεί να περιλαμβάνουν και πάνω από μια απόχρωση ταυτόχρονα. Όπως όλα, ενδέχεται να είναι μονόχρωμα, ή ακόμα και ανταύγειες ή balayage. Το καλοκαίρι, απαιτεί κάτι λίγο πιο φωτεινό και ζεστό, σαν να έχεις βγει στον ήλιο με το σώμα σας να μαυρίζει καθώς τα μαλλιά γίνονται πιο ανοιχτά.

Το Caramel toffee, υπόσχεται να δώσει στα μαλλιά το ζεστό χρώμα της καραμέλας. Το πλούσιο χρώμα της, αποτυπώνεται στα καστανά μαλλιά, ακόμα κι αν είναι σκούρα. Οι μελωμένες ανταύγειες φαίνονται υπέροχες σε κάθε απόχρωση καστανών μαλλιών, από βαθιές, σοκολατί καφέ έως και τα ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά.

Το στυλ ολοκληρώνεται με την ανάμειξη διαφορετικών αποχρώσεων, όπως καραμελέ, μελί και καστανό. Το αποτέλεσμα είναι ζεστές, ζωηρές αποχρώσεις. Τα highlights ωστόσο, απαιτούν και λίγη δουλειά για να τα φροντίσεις. Το ραντεβού με τον κομμωτή δεν πρέπει να το παραλείπεις. 

Αυτή η απόχρωση, είναι ιδανική για τις καστανές το καλοκαίρι. Μάλιστα, έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από αρκετές celebrities. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb