ΜΑΛΛΙΑ

Να γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς λάδι για τα μαλλιά το βράδυ

Ο πολύ απλός λόγος
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Να γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς λάδι για τα μαλλιά το βράδυ
betterlifywithbry/ Pinterest

Η ρουτίνα μαλλιών που επιλέγουμε όλες, είναι συνήθως μέρος της ημέρας μας. Ειδικά όταν λουζόμαστε, πάντα προσέχουμε λίγο παραπάνω και χρησιμοποιούμε όλα τα κατάλληλα προϊόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα serum για τα μαλλιά, ή μια θεραπεία που δεν την ξεβγάζεις, είναι κατάλληλα για το πρωί, ώστε να δείχνουν φρέσκα. Η μάσκα μαλλιών και οι θεραπείες, είναι για το λούσιμο. Μήπως, όμως, δεν έχεις σκεφτεί πόσο σημαντική είναι η περιποίηση των μαλλιών το βράδυ;

Δες γιατί πρέπει να βάζεις λάδι για τα μαλλιά το βράδυ

Η νυχτερινή ρουτίνα όσον αφορά στην επιδερμίδα, είναι πολύ σημαντική γιατί η δράση των προϊόντων είναι ακόμα πιο δυνατή. Τις ώρες που ο οργανισμός ξεκουράζεται, τα προϊόντα έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο να δράσουν. Επιπλέον, ο οργανισμός ξεκουράζεται συνολικά και ανανεώνεται. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό το beauty sleep.

Ως αποτέλεσμα, θα επωφεληθείς πολύ από τη χρήση ελαίων για τα μαλλιά πριν ακριβώς κοιμηθείς. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το προϊόν θα δράσει με επιτυχία. Το πρωί που θα ξυπνήσεις, μάλιστα, θα δεις μεγάλη διαφορά στα μαλλιά σου. Θα είναι πάρα πολύ απαλά και ανανεωμένα. Τα συστατικά των ελαίων, θρέφουν την τρίχα και της δίνουν extra λάμψη. Δοκίμασέ το και θα δεις αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb