ΜΑΛΛΙΑ

Πώς να κάνεις τα μαλλιά πριν τον ύπνο για να είναι τέλεια το πρωί

Πανεύκολο κόλπο
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πώς να κάνεις τα μαλλιά πριν τον ύπνο για να είναι τέλεια το πρωί
Pinterest

Αρκετές από εμάς, φτιάχνουμε τα μαλλιά μας μέσα στην ημέρα. Κι όμως, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι το βράδυ, ώστε το πρωί να είναι τέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μυστικό να έχεις ωραία μαλλιά το πρωί, είναι να ξεκινήσεις πριν κοιμηθείς. Ο τρόπος με τον οποίο φροντίζουμε τα μαλλιά μας πριν τον ύπνο μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην εμφάνισή τους την επόμενη μέρα. Ωστόσο, καλό είναι να μην πηγαίνεις για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά. Όταν είναι βρεγμένα, σπάνε πολύ πιο εύκολα.

Τι να κάνεις πριν τον ύπνο στα μαλλιά σου

Το ιδανικό είναι στη ρουτίνα σου πριν κοιμηθείς, να ενυδατώσεις τα μαλλιά με λάδι και να τα χτενίσεις απαλά. Αν έχεις και σατέν μαξιλαροθήκη, είναι ακόμα καλύτερο. Στην συνέχεια, κάνε το καλύτερο χτένισμα.

Πολλοί θεωρούν ότι οι πλεξούδες είναι το ιδανικό χτένισμα για να κοιμηθείς. Υποστηρίζουν ότι οι πλεξούδες εμποδίζουν τα μαλλιά να ανακατεύονται. Επιπλέον, το πρωί που θα ξυπνήσεις θα έχεις κυματιστά μαλλιά. Ακόμα ένας λόγος είναι ότι η πλεξούδα ελαχιστοποιεί την τριβή μεταξύ των μαλλιών και του μαξιλαριού, που σημαίνει ότι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να καταπολεμήσεις το σπάσιμο. Επιπλέον, τα μαλλιά δε μπερδεύονται τη νύχτα και κρατάνε την ενυδάτωσή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb