ΜΑΛΛΙΑ

Ginger Hazel: Το χρώμα μαλλιών που προτιμούν οι καστανές φέτος

Αγαπημένο αρκετών celebrities
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ginger Hazel: Το χρώμα μαλλιών που προτιμούν οι καστανές φέτος
Kendall / Pinterest

Οι καστανές έχουν δείξει μια προτίμηση φέτος το καλοκαίρι, προς κόκκινες αποχρώσεις και όχι πιο ξανθές. Ποιο φαίνεται να είναι το αγαπημένο χρώμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εννοείται αυτό δεν είναι ποτέ απόλυτο, αλλά βλέπουμε μια αλλαγή τα τελευταία χρόνια. Τα ginger hair έχουν γίνει πολύ δημοφιλή. Αυτό το καλοκαίρι, η χάλκινη απόχρωση που θα δεις παντού είναι το ginger hazel. 

Ginger Hazel: Η απόχρωση του καλοκαιριού

Τα κόκκινα μαλλιά, δίνουν εμφανώς διαφορετικό στυλ. Δείχνουν πολύ λαμπερά με το φως του ήλιου και τραβούν την προσοχή. Αρκετές καστανές, ζητούν από τους κομμωτές τους αυτήν τη μετάβαση προς το κόκκινο. 

Φυσικά, οι celebrities εμπνέουν τους hair colorists. Το ginger hazel χρώμα έχει ήδη αγαπηθεί από τις Kendall Jenner, Zendaya, αλλά και τη Lily James. Ωστόσο, υπάρχουν και διάσημες που έχουν ταυτιστεί με τα κόκκινα μαλλιά, όπως η Florence Welch.

Για να πετύχεις την απόχρωση που σου ταιριάζει, θα πρέπει να εξετάσεις το χρώμα του δέρματός σου και γενικότερα να μιλήσεις με τον κομμωτή. Η συγκεκριμένη απόχρωση, είναι αρκετά πιο εύκολο να γίνει σε καστανά μαλλιά, ακόμα κι αν έχεις σκούρα ρίζα. Το σημαντικό είναι να φροντίζεις το χρώμα τους, βάζοντας αντηλιακό μαλλιών και προστατεύοντάς τα στην παραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb