ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ποιον ημιπολύτιμο λίθο έχεις ανάγκη με βάση το ζώδιό σου

Κάθε ζώδιο χρειάζεται μια πέτρα για φυλακτό!
AstroGirl
Ποιον ημιπολύτιμο λίθο έχεις ανάγκη με βάση το ζώδιό σου
Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Γνωστό για τη ζωηρή πορτοκαλί απόχρωση της, η Καρνεόλη μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τον φυσικό σας ενθουσιασμό και τις ηγετικές σας ικανότητες. Είναι μια πέτρα κινήτρου, αντοχής και θάρρους. Όλα αυτά ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τη φιλόδοξη φύση σας. Η Καρνεόλη προάγει επίσης μια αίσθηση ηρεμίας, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη όταν αντιμετωπίζετε τις απογοητεύσεις που μπορεί να προκύψουν από τυχόν εμπόδια στο δρόμο σας. Η διατήρηση αυτής της πέτρας κοντά θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργειά σας, ενώ παράλληλα θα προωθήσετε την υπομονή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ροζ Χαλαζίας είναι ευθυγραμμισμένος με τον κυβερνώντα πλανήτη σας, την Αφροδίτη, και θα ενθαρρύνει την αγάπη, τη συμπόνια και τη συγχώρεση. Ο Ροζ Χαλαζίας μπορεί επίσης να βοηθήσει στη δημιουργία ενός ειρηνικού και αρμονικού περιβάλλοντος, κάτι που μπορεί να σας φανεί πολύτιμο. Έχοντας αυτόν τον κρύσταλλο στο χώρο σας θα σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε την αγάπη σας για όλα τα όμορφα πράγματα, ενώ παράλληλα θα προάγετε τη σταθερότητα, την αυτοφροντίδα και την ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο κρύσταλλος που ευθυγραμμίζεται με το ζώδιό σας είναι η Ακουαμαρίνα. Αυτή η όμορφη πέτρα στο χρώμα του ωκεανού μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Η Ακουαμαρίνα αντηχεί με την ενέργεια των Διδύμων σας, καθώς προωθεί τη ροή των ιδεών και ενθαρρύνει την πνευματική ανάπτυξη. Η διατήρηση αυτής της πέτρας κοντά μπορεί να σας βοηθήσει να διατυπώσετε πιο αποτελεσματικά τις σκέψεις σας και να ενθαρρύνετε την πνευματική ανάπτυξη: απαραίτητο για την πάντα περίεργη φύση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως ένα βαθιά διαισθητικό και συναισθηματικό ζώδιο του νερού, αντηχείτε περισσότερο με τη Φεγγαρόπετρα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο κρύσταλλος είναι στενά συνδεδεμένος με τη Σελήνη, η οποία κυβερνά το ουράνιο σώμα σας. Η Φεγγαρόπετρα ενισχύει τις διαισθητικές σας ικανότητες και βοηθά στην εξισορρόπηση της συναισθηματικής σας κατάστασης. Είναι μια πέτρα που μπορεί να σας προσφέρει άνεση και να σας καθοδηγήσει στις κυμαινόμενες παλίρροιες των συναισθημάτων σας. Έχοντας τη Φεγγαρόπετρα κοντά σας μπορεί να σας υπενθυμίσει την κυκλική φύση της ζωής και ότι, όπως και οι φάσεις της σελήνης, τα συναισθήματα αυξάνονται και εξασθενούν.

ΛΕΩΝ

Η ηλιόλουστη και χαρισματική σας προσωπικότητα ευθυγραμμίζεται με τη χρυσή λάμψη του Πυρίτη. Αυτή η πέτρα, που συχνά αποκαλείται "Fool's Gold", είναι γνωστή για την προστατευτική και θωρακική της ενέργεια. Μην ανησυχείτε, Λέοντες, δεν είστε ανόητοι. Ο Πυρίτης είναι ένας καλός κρύσταλλος για το ζώδιό σας γιατί μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και να τονώσει τη ροή των δημιουργικών ιδεών. Ο πυρίτης είναι επίσης σύμβολο ευημερίας και καλής τύχης. Έχοντας αυτήν την πέτρα κοντά μπορεί να υποστηρίξει τις φυσικές ηγετικές σας ικανότητες και την επιθυμία σας για αναγνώριση. Θα σας εμπνεύσει να δουλέψετε σκληρά και θα σας βοηθήσει επίσης να αφομοιώσετε τα οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κρύσταλλο που σας ταιριάζει περισσότερο είναι ο Αμαζονίτης. Αυτή η καταπραϋντική τιρκουάζ-πράσινη πέτρα βοηθά στην ηρεμία του μυαλού και βοηθά στην εκδήλωση των προθέσεών σας, εναρμονίζοντας την πρακτική και μεθοδική σας προσέγγιση στη ζωή. Ο Αμαζονίτης προωθεί επίσης τη σαφή και ειλικρινή επικοινωνία, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να διατυπώσετε πιο αποτελεσματικά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Κρατώντας αυτή την πέτρα κοντά, Παρθένε, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας, υποστηρίζοντας τη συνεχή σας αναζήτηση για τάξη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το ζώδιό σας έχει να κάνει με την ισορροπία και την αρμονία, καθιστώντας τον Λεπιδολίτη τον ιδανικό κρύσταλλο για εσάς. Αυτή η πέτρα φέρει τη δύναμη της ροζ ακτίνας, προάγοντας την ισορροπία, την ειρήνη και την αίσθηση ηρεμίας - χαρακτηριστικά που αντηχούν στο ζώδιό σας. Ο Λεπιδολίτης μπορεί επίσης να βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων, μια διαδικασία που μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολη για τον διπλωματικό σας εαυτό. Έχοντας αυτή την πέτρα κοντά σας μπορεί να ενθαρρύνετε την ηρεμία και την ισορροπία, βοηθώντας να γείρετε τη ζυγαριά προς την κατεύθυνση της εσωτερικής γαλήνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γνωστός ως η «πέτρα της μεταμόρφωσης», ο Μαλαχίτης βοηθά στην προσωπική ανάπτυξη και θεραπεία, ιδιότητες που έχουν βαθιά απήχηση στη φύση του Σκορπιού. Ο Μαλαχίτης μπορεί να σας βοηθήσει να καθαρίσετε την ενέργειά σας, ενθαρρύνοντάς σας να κόψετε ανεπιθύμητα μοτίβα και συνήθειες. Έχοντας αυτόν τον κρύσταλλο κοντά, μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να αγκαλιάσετε την αλλαγή και να διοχετεύσετε την εσωτερική σας δύναμη, οδηγώντας σας προς τη συνεχή εξέλιξη και αυτοβελτίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γνωστό ως πέτρα προστασίας, καλής τύχης και πνευματικής ανάπτυξης, το Τυρκουάζ μπορεί να σας βοηθήσει στην ατελείωτη αναζήτησή σας για γνώση και αλήθεια. Το Τιρκουάζ υποστηρίζει επίσης την ειλικρινή επικοινωνία και την αυτοέκφραση. Η μεταφορά αυτής της πέτρας μαζί σας μπορεί να ενθαρρύνει την αίσθηση της περιπέτειας και του ανοιχτού πνεύματος, κρατώντας σας πιστούς στην ελεύθερη φύση σας. Μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε βαθύτερες σχέσεις με τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ως ζώδιο της γης που είναι γνωστό για την πειθαρχία και την αποφασιστικότητά σας, ο κρυστάλλινος Γρανάτης σας ταιριάζει απόλυτα. Αυτή η βαθυκόκκινη πέτρα είναι γνωστή για τις γειωτικές της ενέργειες και για την ικανότητά της να διεγείρει την εστίαση και την επιμονή. Ο Γρανάτης εμπνέει επίσης αγάπη και αφοσίωση. Κρατώντας αυτόν τον λίθο κοντά μπορεί να σας βοηθήσει στη συνεχή επιδίωξή σας για επιτυχία, ενώ παράλληλα προάγει την ισορροπία στις σχέσεις σας και τις ρουτίνες αυτοεξυπηρέτησης. Είναι μια υπενθύμιση ότι ενώ ανεβαίνετε στην κορυφή, είναι επίσης σημαντικό να παραμένετε προσγειωμένοι και συνδεδεμένοι με αυτούς που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καινοτόμος και προοδευτική φύση σας ευθυγραμμίζεται με τις μοναδικές δονήσεις του Λαμπραδορίτη. Γνωστός ως η πέτρα της μεταμόρφωσης και της μαγείας, ο Λαμπραδορίτης ενθαρρύνει τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την αλλαγή — ιδιότητες που αντικατοπτρίζουν το Υδροχόο πνεύμα σας. Ο Λαμπραντορίτης μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας, ενισχύοντας τη φυσική σας ικανότητα να οραματίζεστε δυνατότητες εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν. Κρατώντας αυτή την πέτρα κοντά μπορεί να σας εμπνεύσει, Υδροχόε, να ζωντανέψετε τις καινοτόμες ιδέες σας και να συνεχίσετε να βαδίζετε στο ρυθμό του δικού σας "τυμπάνου".

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, το ζώδιό σας είναι βαθιά διαισθητικό και συναισθηματικό, καθιστώντας τον Αμέθυστο τον τέλειο κρύσταλλο για εσάς. Αυτή η μωβ πέτρα είναι γνωστή για τις ηρεμιστικές της ενέργειες και την ικανότητά της να ενισχύει τη διαίσθηση και την πνευματική ανάπτυξη. Ο Αμέθυστος ενθαρρύνει επίσης την ειρήνη και την ισορροπία, που μπορούν να σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στην άμπωτη και τη ροή των συναισθημάτων σας. Κρατώντας αυτόν τον κρύσταλλο στο χώρο σας, Ιχθύς, μπορεί να σας υπενθυμίζει διαρκώς τη σύνδεσή σας με το πνευματικό βασίλειο και την ικανότητά σας να βρίσκετε αρμονία μέσα στο χάος. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε όταν τοποθετείτε σε εμφανές σημείο ενός δωματίου στο οποίο περνάτε πολύ χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
35 / position1: 26 / position2: 757
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb