ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Γάμοι, μικρές εξορμήσεις και νέοι δεσμοί μέσα στην αφόρητη ζέστη

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Γάμοι, μικρές εξορμήσεις και νέοι δεσμοί μέσα στην αφόρητη ζέστη
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να περάσετε χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Στο τέλος της εβδομάδας, ένας αποξενωμένος συγγενής θα επικοινωνήσει - το αν θα τον ακούσετε εξαρτάται από εσάς.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτήν την εβδομάδα, εστιάζετε σε καινοτόμα έργα που συνδυάζουν ορθολογική σκέψη και διαίσθηση. Θα δείτε τα οφέλη μέσα σε έξι μήνες. Οι σπινθήρες θα πετάξουν και τα διαρκή αποτελέσματα της νέας σελήνης σας ενθαρρύνουν. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε αυτή τη νέα σχέση, όπου κι αν σας πάει!

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να ακυρώσετε συνδρομές και να συγκρίνετε τα επιτόκια πριν κάνετε μια μεγάλη αγορά τους επόμενους μήνες. Η 25η είναι η τέλεια στιγμή για να θέσετε σε εφαρμογή αυτά τα σχέδια, ειδικά αν αγοράζετε ένα σπίτι!

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να θέσετε τους στόχους σας για τους επόμενους έξι μήνες—θα δείτε τα αποτελέσματα μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου, όταν η πανσέληνος μπαίνει στον Καρκίνο. Εστιάστε στην αυτοφροντίδα μέχρι τις 28!

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, εάν έχετε βυθιστεί στο δράμα αυτές τις τελευταίες ημέρες, θα κάνετε επιτέλους ένα διάλειμμα! Οι οικονομικές πιέσεις θα εμφανιστούν στις 26 – φροντίστε να κάνετε τον κατάλληλο προϋπολογισμό και να εξετάσετε το ενδεχόμενο  για πρόσθετο εισόδημα.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, βγάλτε τους φίλους σας έξω στην αρχή της εβδομάδας—θα ανταμειφθείτε με μια έκπληξη στα γενέθλιά σας. Η 26η είναι μια ευνοϊκή στιγμή για δικτύωση—θα αναζητήσετε αύξηση ή προαγωγή τους επόμενους έξι μήνες!

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, παίξτε σωστά τα χαρτιά σας και θα μπορούσατε να αναζητήσετε μια σημαντική ευκαιρία ηγεσίας ή μια προαγωγή τους επόμενους έξι μήνες.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, εάν η επαγγελματική σας ζωή δε σας γεμίζει, σκεφτείτε να βρείτε κάτι καλύτερο και να δώσετε παράταση δυο εβδομάδων. Κλείστε τις διακοπές σας έγκαιρα!

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, oι ζευγαρωμένοι Τοξότες είναι έτοιμοι να κάνουν τα επόμενα βήματα - συμβίωση, γάμο ή άλλες δηλώσεις δέσμευσης. Οι ελεύθεροι Τοξότες θα συναντήσουν έναν νέο σύντροφο αυτή την εβδομάδα. Το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση εξαρτάται από αυτούς.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Για τους ελεύθερους Αιγόκερους, θα συναντήσετε κάποιον που σας κάνει κομπλιμέντα—και θα νιώσετε την έντονη έλξη για να συνδεθείτε

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, απολαύστε μερικά φρέσκα προϊόντα από το τοπικό οπωροπωλείο, αλλά να θυμάστε ότι οι ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο ζωής δεν είναι βιώσιμες, ακόμα κι αν είναι προς το καλύτερο. Αντίθετα, θέστε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους για τους επόμενους έξι μήνες.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, δώστε μεγάλη προσοχή στους ανθρώπους γύρω σας. Επικεντρωθείτε στην ενίσχυση του δεσμού σας, καθώς δε θα έχετε την ενέργεια μετά τις 27!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 26 / position2: 286
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb