WELLNESS

Travel Girls: Η Κύθνος μέσα από τα μάτια της Λίας Μπαρόλα

Το αγαπημένο girl boss και founder του premium brand Chemise μας εξηγεί γιατί αγαπάει τόσο πολύ την Κύθνο και ποιες ήταν οι πιο όμορφες στιγμές που πέρασε εκεί!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Travel Girls: Η Κύθνος μέσα από τα μάτια της Λίας Μπαρόλα

Είναι στο χώρο της μόδας πάνω από 20 χρόνια με διάφορους και πρωτοποριακούς τρόπους! Παρακολουθεί όλες τις τάσεις και συχνά συμμετέχει στη δημιουργία αυτών. Η Λία Μπαρόλα δεν έχει μόνο έναν τίτλο και δεν μπορείς να της βάλεις κάτω από ταμπέλες. Είναι μοναδική, ασχολείται με το fashion & travel blogging, δημιουργεί περιεχόμενο στα social media, συμμετέχει σε πολλά επιτυχημένα fashion projects και έχει και το δικό της brand. Την Chemice!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα premium brand με χειροποίητα πουκάμισα, ελληνικής ραφής που η Λία κατάφερε να φτιάξει στην καραντίνα, όταν βρήκε χρόνο να το δημιουργήσει έτσι ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί. Είναι πουκάμισα στο δικό της στυλ και ύφος και είναι αυτά που και η ίδια θα ήθελε να αγοράσει για τον εαυτό της. 
Μάλιστα αγοράζοντας ένα πουκάμισο από την Chemise μπορείς να έχεις και το μονόγραμμα σου, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! 
Προτείνω την Κυθνο γιατί...
Είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός 

Ταξίδεψα εκεί...
Πριν 5 χρόνια και με μάγεψε από την πρώτη στιγμή!
Να φάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Στην Άρια (στην Αγία Ειρήνη) ή αν είστε στη  χώρα και θέλετε κάτι πιο ψαγμένο και νόστιμο, στη Γιαγιά Κούκου. 

Η αγαπημένη μου παραλία είναι ...
Η παραλία της Κολώνας όπου είναι ξεχωριστή κυρίως λόγω της γεωμορφολογικής ιδιαιτερότητας της. Πρόκειται για μια αμμουδιά που ενώνει το νησί της Κύθνου με μια μικρή βραχονησίδα, αυτή του Αγίου Λουκά. Η λωρίδα της αμμουδιάς που ενώνει τις δύο στεριές προσομοιάζει με κολώνα, έτσι προκύπτει εξάλλου και η ονομασία της 
Πρέπει οπωσδήποτε να πάτε εκεί! 
 
Το μπαρ που λάτρεψα...
Είναι και το μπαρ που  λατρεύουν όλοι στο νησί. Είναι το KRAKEN. Πλέον τόσες  φορές που έχω πάει στο νησί είμαστε όλοι φίλοι εκεί!

 
Μια ανάμνηση που μου έμεινε ….
Δεν ξέρω αν είναι πλέον μόνο μια, γιατί την Κύθνο πια τη νιώθω σαν χωριό μου και οι αναμνήσεις είναι πολλές κ όμορφες! Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν μιλάω για την Κύθνο είναι καλοί φίλοι και όμορφη φιλοξενία. 
 
Η καλύτερη φωτογραφία  που έχω βγάλει...
Είναι στη χώρα μες το μεσημέρι. Στα σοκάκια και στις όμορφες γωνιές της χώρας του νησιού όπου λόγο ζέστης στο τέλος της μέρας έπαθα ηλίαση! 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb