CELEB STYLE

Καλοκαιρινά outfits από τα «Φιλαράκια» για να αντιγράψεις και να είσαι στιλάτη στον καύσωνα

Η Phoebe, η Rachel Και η Monica μοιράζονται τα καλύτερα θερινά looks τους
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Καλοκαιρινά outfits από τα «Φιλαράκια» για να αντιγράψεις και να είσαι στιλάτη στον καύσωνα

Τα "Φιλαράκια" τα βλέπεις συνεχώς και τα αγαπάς για πολλούς λόγους. Ως γυναίκα, όμως, σίγουρα μέσα σε αυτούς είναι και το στυλ των πρωταγωνιστριών της σειράς, εκτός από το ατόφιο χιούμορ τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε μερικά καλοκαιρινά outfits της Rachel Green, της Monica Geller και της Phoebe Buffay για να αντιγράψεις τις μέρες που νιώθεις πως δε ξέρεις τι να φορέσεις.

Η Rachel ως fashionista της σειράς είναι πάντα στιλάτη, ακόμα κι όταν φοράει φόρμες. Εδώ τη βλέπουμε με λευκό μακό και φαρδύ λινό παντελόνι σε μπεζ απόχρωση που μπορείς να τα συνδυάσεις με λευκά πάνινα sneakers για Ultra 90s style. Στη 2η φωτογραφία η Rachel φοράει μίνι skorts, λευκό tank-top, λευκά sneakers και μια φαρδιά ζακέτα από επάνω (αχρείαστη αυτή την περίοδο για εμάς). Τέλος, στην 3η φωτογραφία φοράει πετροπλυμμένο τζιν σε κάπρι γραμμή που έχει επιστρέφει για τα καλά στις τάσεις φέτος, tank-top σε κίτρινη απόχρωση και παντόφλες πλατφόρμα που επίσης είναι τάση και πάλι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Monica είναι επίσης στιλάτη συνήθως, απλώς με πιο συντηρητικές επιλογές στο ντύσιμο. Βλέπουμε συχνά γιακάδες στα τοπ και τα πουκάμισά της, καθώς και αυστηρά λευκά sneakers για παπούτσια. Εδώ τη βλέπουμε με μίνι σεμιζιέ φόρεμα σε μπεζ αποχρώσεις και τα λευκά πάνινα αθλητικά της, στη 2η εικόνα με λευκό κοντομάνικο πουκάμισο που δένει στη μέση, λινό σορτσάκι σε γκρεζ απόχρωση και shopper bag, ενώ στην 3η φωτογραφία φοράει ένα κοντομάνικο μακό σε εκρού χρώμα και από πάνω μάξι φόρεμα φλοράλ στις ίδιες αποχρώσεις. Στη μέση έχει δεμένο ένα πλεκτό.

Η Phoebe ως η πιο εκκεντρική της παρέας, βγάζει τον ίδιο εαυτό και στο ντύσιμό της. Τη βλέπουμε με μάξι χρωματιστή φούστα, DIY top που δένει στον αφαλό, μαύρα Mary Janes, πολλά δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κρεμαστό, ενώ τα μαλλιά της τα έχει σε ιδιαίτερη πλεξούδα-σινιόν. Στη 2η φωτογραφία έχει μακριά κυματιστά μαλλιά, μωβ κοντομάνικο μπλουζάκι, μακριά patchwork φούστα και φλατ σανδάλια. Στην 3η φωτογραφία φοράει ένα υπέροχο κόκκινο overall με λευκά λουλουδάκια, διάφορα κοσμήματα και τα μαλλιά ατημέλητα! 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
18 / position1: 186 / position2: 928
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb