CELEB STYLE

Τα πιο διαχρονικά iconic looks της Jane Birkin

Το είδωλο της γαλλικής μόδας που μας άφησε νωρίς
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα πιο διαχρονικά iconic looks της Jane Birkin

Λίγες μόνο μέρες μετά την είδηση του θανάτου της ηθοποιού και τραγουδίστριας, Jane Birkin και δε γίνεται παρά να τη μνημονεύουμε συνεχώς, για τις ταινίες, τη μουσική, αλλά κυρίως για το εμπνευσμένο και φινετσάτο στυλ της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jane Birkin γεννήθηκε στο Λονδίνο το Δεκέμβριου του 1946 και έφυγε στις 26 Ιουλίου του 2023, σε ηλικία 76 ετών. Το ιδιαίτερο στυλ της ήταν πάντοτε το σήμα κατατεθέν της, όπως και το μαλλί της ίσιο και μακρύ με αυστηρές αφέλειες και το γνωστό birkin-bag, δηλαδή η τσάντα καλάθι που έκανε μόδα.

Πάμε να δούμε μερικά iconic σύνολά της που θυμόμαστε και αντιγράφουμε ως σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μακρύ στενό τζιν με άνοιγμα στο τέλος, λευκό μακό μπλουζάκι και mules, σε συνδυασμό με το "καλαθάκι" και επιμελώς ατημέλητο κότσο στα μαλλιά. Τόσο απλό, τόσο υπέροχο!

Λευκό straight jeans με λευκό, δαντελωτό crop-top, που ολοκληρώνεται με καφέ φαρδιά ζώνη και καφέ slingback παπούτσια με αγκράφα. Σκέτο όνειρο!

Μαζί με τον αγαπημένο της, Serge Gainsbourg, φοράει πλεκτό μπλε μπλουζάκι 3/4, τζιν κοντό σορτς, καλσόν σε μαύρο χρώμα και μαύρα mary jane παπούτσια!

Αμάνικο τοπ μαρινιέρα, μακρύ τζιν παντελόνι, μαύρες μπαλαρίνες και όμορφη πλεξούδα στα μαλλιά. Πάντα τόσο λιτή, αλλά κομψή και διαχρονική!

Λάτρης του λευκού η Jane, φοράει λευκή ίσια μακριά φούτσα, με crop λευκό μπλουζάκι δεμένο στον αφαλό και ολοκληρώνει το0 λευκό σύνολο με κατακόκκινες μπαλαρίνες!

Για ακόμα μια φορά στα λευκά, με κοντό στενό λευκό φόρεμα και over-the-knee μπότες σε λευκή απόχρωση επίσης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
19 / position1: 298 / position2: 392
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb