CELEBS

Dawson’s Creek: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές

Η σειρά έχει συνεχίσει να αποκτά φαν και νέας γενιάς
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Dawson’s Creek: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές
Dawson’s Creek

Έχουν περάσει περισσότερα από 19 χρόνια από τότε που τελείωσε το Dawson's Creek στο The WB, το οποίο τα παιδιά σήμερα γνωρίζουν ως The CW, αλλά είναι ένα από εκείνα τα εφηβικά δράματα που είναι αδύνατο να τα ξεχάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικοί από εμάς (εντάξει, εγώ) ήμασταν πολύ νέοι για να παρακολουθήσουμε το Dawson's Creek όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά, αλλά η σειρά έχει συνεχίσει να αποκτά φαν από τότε μέσω DVD και πλέον, streaming.

Δεν θα υπήρχε ο Dawson Leery χωρίς τον James Van Der Beek. Τώρα, ο James είναι 43, παντρεμένος με την Kimberly Van Der Beek και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Αν και η καριέρα του δεν έφτασε ποτέ ξανά στα επίπεδα του Dawson, εντυπωσίασε τους θαυμαστές όταν διαγωνίστηκε στο Dancing With The Stars στα τέλη του 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα σε όλους τους εντυπωσιακούς και μεγάλους μονολόγους στο Dawson's Creek, η Katie Holmes βρήκε με κάποιο τρόπο και χρόνο να εμφανιστεί σε ταινίες όπως το Teaching Mrs. Tingle και το Wonder Boys. Η πρώτη της μεγάλη ταινία μετά το φινάλε της σειράς του Dawson ήταν το Batman Begins, παίζοντας τη Rachel Dawes. Στη μικρή οθόνη, η Katie έχει παίξει την Jackie O (The Kennedys). Τώρα, η Katie είναι μια 41χρονη μητέρα της κόρης της, Suri, είχε μια μακροχρόνια σχέση με τον Jamie Foxx, κι αυτή τη στιγμή βγαίνει με τον σεφ Emilio Vitolo.

Όταν έπαιζε την επαναστάτρια Jen Lindley, η καριέρα της Michelle μόλις ξεκινούσε. Δεν ήξερε ότι θα γινόταν θρύλος του Χόλιγουντ! Τώρα, μαμά, βραβευμένη ηθοποιός και υποψήφια για Όσκαρ, η Μισέλ έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το Brokeback Mountain, το Blue Valentine και το The Greatest Showman!

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Καναδός bae Joshua Jackson είχε αυτά τα άσχημα μαλλιά, αλλά τώρα ο Joshua, είναι ένας hot guy με μούσια, 42 ετών, πρόσφατα παντρεμένος με την ηθοποιό Jodie Turner-Smith και έχουν μαζί ένα παιδί: μια κόρη που ονομάζεται Janie.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 209 / position2: 684
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb