ΜΑΛΛΙΑ

Τα καλύτερα vintage χτενίσματα που υπήρξαν ποτέ

Long Bobs,Bouffant και άλλα θρυλικά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα καλύτερα vintage χτενίσματα που υπήρξαν ποτέ

Τα κουρέματα από το παρελθόν είναι γνωστά για την καινοτομία, την τεχνική και την ικανότητά τους να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1924: Curly Bobs

Στη δεκαετία του 1920, το bob ήταν ο βασιλιάς των χτενισμάτων. Στα μέσα της δεκαετίας, το σγουρό, ακατάστατο bob ήταν αυτό που ήθελαν όλες, όπως φαίνεται εδώ στην Dorothy Nourse.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1930: Long Bobs

Η σταρ του βωβού κινηματογράφου Colleen Moore ανέπτυξε το στυλ bob που σταματούσε στα ζυγωματικά τη δεκαετία του 1930, και τότε όλες άρχισαν να το αντιγράφουν!

1950: Braided Buns

Ενώ στυλ όπως το pompadour και το poodle γέμισαν τα σαλόνια τη δεκαετία του 1950, η Βρετανίδα σταρ του κινηματογράφου Deborah Kerr έδειξε ένα μοναδικό δικό της χτένισμα, με μια κουλουριασμένη πλεξούδα σαν... στέμμα!

1951: Gold Hairpieces

Μετά την πρώτη παράσταση στο Μπρόντγουεϊ του The King and I των Roger και Hammerstein, το κοινό γοητεύτηκε από κάθε λεπτομέρεια της παραγωγής. Όπως αυτό το κομψό updo με χρυσά κοσμήματα!

1960: The Bouffant

Όταν η φήμη της Brigitte Bardot αυξήθηκε τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, η Γαλλίδα ηθοποιός έγινε γνωστή για το στιλ της με την υπογραφή της!

1971: Beach Curls

Tιμώντας την εποχή των παιδιών των λουλουδιών, οι χαλαρές μπούκλες στην παραλία έγιναν αγαπημένο στυλ μεταξύ των νεότερων γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
17 / position1: 37 / position2: 374
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb