MAKEUP

Η σκιά ματιών που επέστρεψε από τα παλιά και κάνει χαμό

Αγαπημένη πολλών διασήμων
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η σκιά ματιών που επέστρεψε από τα παλιά και κάνει χαμό
buzzfeed.com/ Pinterest

Στη μόδα, μπορεί να παρατηρείς ότι τα ίδια looks έρχονται, φεύγουν και ξαναέρχονται. Μια από τις μεγαλύτερες επιστροφές είναι αυτή των δύο δεκαετιών 90s και 2000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κόσμος της ομορφιάς ακολουθεί το ίδιο παράδειγμα, με τις τάσεις που βλέπουμε και στη μόδα. Η ομορφιά στη δεκαετία του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν έντονη και κοιτάζοντας πίσω, είτε τη λατρεύεις είτε τη μισείς. Το lip liner, τα έντονα μπλε μάτια και το λαμπερό lip gloss, έχουν επιστρέψει για τα καλά.

Η σκιά ματιών που επέστρεψε από τα παλιά και κάνει χαμό 

Εκτός από αυτά, φέτος το καλοκαίρι βλέπουμε και την επιστροφή μιας έντονης και λαμπερής σκιάς. Πρόκειται για την frosted eyeshadow, μια έντονη στραφταλιζέ σκιά. Αν και οι αποχρώσεις του τότε ήταν πολύ ψυχρές, όπως ασημί και μπλε, υπήρχαν και ροζ ή πράσινες που έκαναν τη διαφορά. Οι celebrities που την είχαν λατρέψει ήταν η Paris Hilton, η Britney Spears και η Christina Aguilera.

Ερχόμαστε στο σήμερα και στην επαναφορά του trend. Ανάμεσα στις διάσημες που το αγάπησαν φέτος είναι η Dua Lipa, η Hailey Bieber, η Zendaya και η Selena Gomez. Οι influencers έχουν αρχίσει να κάνουν, μάλιστα και σχετικά videos με frosted eyeshadow looks.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Οι εταιρείες έχουν λανσάρει πλέον αντίστοιχες σκιές, οπότε είναι πολύ εύκολο να το δοκιμάσουμε όλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb