ENTERTAINMENT

Ο γάμος τους κράτησε μόλις εννέα μήνες, αφού τα media τους «έφαγαν ζωντανούς»

Της έβγαλαν τη φήμη της αντροχωρίστρας!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ο γάμος τους κράτησε μόλις εννέα μήνες, αφού τα media τους «έφαγαν ζωντανούς»

Το ειδύλλιο του Jim Carrey και της Lauren Holly ήταν βραχύβιο αλλά όμορφο. Σε μια συνέντευξη στο Rolling Stone το 1995, ο Carrey μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη μέλλουσα σύζυγό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Είμαι εντελώς ερωτευμένος αυτή τη στιγμή. Είναι υπέροχο. Η Lauren Holly είναι απολύτως η πιο όμορφη γυναίκα στη γη αυτή τη στιγμή για μένα, και είναι λαμπερή, ταλαντούχα, ανιδιοτελής, στοργική, ο καλύτερος συνδυασμός όλων όσων θα μπορούσες ποτέ να σκεφτείς». Και ενώ έδειχναν ευτυχισμένοι ερωτευμένοι, τα μέσα ενημέρωσης είχαν διαφορετική οπτική...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και η Holly και ο Carrey φέρεται να γνωρίστηκαν το 1994 όταν πέρασε από οντισιόν για το «Ace Ventura: Pet Detective», δεν άρχισαν να βγαίνουν μέχρι να συμπρωταγωνιστήσουν στο «Dumb and Dumber» αργότερα μέσα στη χρονιά. Ενώ η σχέση τους άνθισε, ο Carrey βρισκόταν στη μέση της διαδικασίας διαζυγίου με τη σύζυγό του, Melissa Womer, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν ο ηθοποιός ήταν άπιστος. Τα ταμπλόιντ άρχισαν ακόμη και να χαρακτηρίζουν τη Holly ως αντροχωρίστρα, και η Womer έριξε λάδι στη φωτιά.

Σε μια συνέντευξη της New York Daily News το 1995, είπε: «Δε χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να καταλάβεις τι συνέβη». Η Womer διευκρίνισε: "Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα από ό,τι το αφήνουν να εννοηθεί". Μέρος της δήλωσής της μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι το πρώην ζευγάρι είχε διαφορετική άποψη για το πότε πραγματικά τελείωσε η σχέση τους. Ενώ ο Carrey πίστευε ότι ήταν Ιούνιος του 1993, αυτή νόμιζε ότι ήταν Νοέμβριος. Ωστόσο, η Holly έπεσε θύμα πολλών καυστικών σχολίων και παραβιάσεων της ιδιωτικής της ζωής, που οδήγησαν στο τέλος του γάμου της με τον Carrey μόλις εννέα μήνες αργότερα.

Η Lauren Holly είχε να αντιμετωπίσει τα "φώτα" των μέσων ενημέρωσης 

Σε μια συνέντευξη στο CBC για το "George Strumboulopoulos Tonight", η Lauren Holly είπε ειλικρινά για το πώς η φήμη επηρέασε τον γάμο της με τον Jim Carrey. Παραδέχτηκε, «Όλη μας η ζωή έγινε το πώς θα πρέπει να τους κρατήσουμε έξω από αυτό», προσθέτοντας, «Έκαναν πράγματα όπως να σκαρφαλώσουν τον φράκτη στο σπίτι μας και να μείνουν στην αυλή μας και να τραβήξουν φωτογραφίες από το παράθυρό μας ή να ψάξουν στα σκουπίδια μας. Φτιάξαμε τη ζωή μας για το πώς να φεύγουμε μακριά τους και να φροντίσουμε να έχουμε ιδιωτικότητα."

Η σταρ του "NCIS" επιβεβαίωσε επίσης ότι οι αγώνες της δεν τελείωσαν μετά το διαζύγιο, επειδή τότε χαρακτηρίστηκε ως gold digger ενώ εξακολουθούσε να κουβαλά την ετικέτα της αντροχωρίστρας. Το 1995, η Melissa Womer είπε στο Rolling Stone ότι όταν πήγε να κάνει έκπληξη στον τότε σύζυγό της, Carrey, βρήκε μια γνωστή ομάδα στο δωμάτιό του που περιελάμβανε τη Holly, η οποία έτρεξε έξω λίγο μετά την άφιξη της Womer. Αλλά η Holly ήταν ανένδοτη ότι δεν υπήρχε σχέση, λέγοντας στο περιοδικό: «Καταλαβαίνω τη Melissa, αλλά ήταν εντελώς χώρια όταν βγήκαμε με τον Jim».

Ο ηθοποιός δήλωσε επίσης ότι αρχικά δεν είχε την ιδέα να βγει με συμπρωταγωνίστριά του και του πήρε λίγο χρόνο για να ξεπεράσει το ψυχικό εμπόδιο. Το 1996, η Holly υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές. Παρά τον σύντομο γάμο τους, οι δυο τους δεν φαίνεται να έχουν κρατήσει κακία. Μιλώντας στο Closer το 2019, η Holly είπε ότι θυμάται τις μέρες της στο σετ με τον Carrey με αγάπη εξαιτίας όλων των γέλιων που μοιράζονταν και επιβεβαίωσε ότι είχαν ακόμα επαφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 149 / position2: 657
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb