ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Μπαράκια, τσάρκες και βραδινές αμαρτίες

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Μπαράκια, τσάρκες και βραδινές αμαρτίες
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή η εβδομάδα είναι η ώρα να μιλήσετε ειλικρινά για τις επιθυμίες σας, προτρέποντάς τον εαυτό σας να εστιάσει στην υγεία και την ευεξία.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτήν την εβδομάδα, σκέφτεστε νέα πρότζεκτ και λύνετε προβλήματα στη δουλειά. Είστε επίσης πιο πειστικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσετε αύξηση;

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, απορρίπτετε παλιές ταυτότητες και ταμπέλες που δε σας ταιριάζουν πλέον. Ενώ αυτή η διαδικασία μπορεί να μοιάζει άβολη στην αρχή, θα είστε περισσότερο οικεία με τη νέα σας ταυτότητα στο τέλος του μήνα.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, σκεφτείτε πως εάν υπάρχουν διακοπές που περιμένατε να κάνετε ή ένα έργο με πάθος που θέλετε να ξεκινήσετε, τώρα είναι η ώρα.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να επιβραδύνετε! Οι προθεσμίες και τα χρονοδιαγράμματα θα παραμεριστούν. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε τα να φύγουν. Αντίθετα, περάστε τις μέρες σας με "επαναφόρτιση" την παραλία ή κάνοντας διαλογισμό στο πάρκο.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, γυρίζετε τα βλέμματα και τραβάτε την προσοχή! Η αυτοπεποίθησή σας είναι εκτός ελέγχου, που σημαίνει ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα να προσελκύσετε έναν νέο ρομαντικό σύντροφο.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, Εάν έχετε μακροπρόθεσμους στόχους σταδιοδρομίας, χρησιμοποιήστε αυτή και τις επόμενες τρεις εβδομάδες για να τους πετύχετε.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, θα αφιερώσετε χρόνο στην επανασύνδεση με τον σύντροφό σας ή θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις, αν είστε ελεύθεροι.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, επεξεργάζεστε κάποια βαθιά συναισθήματα. Αν και μπορεί να είναι δελεαστικό να κρυφτείτε, φροντίστε τον εαυτό σας. Το να προγραμματίσετε χρόνο με φίλους ή να πάτε μια βόλτα στη γειτονιά θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε έντονα συναισθήματα.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, βασίζεστε σε φίλους, οικογένεια και συνεργάτες για συναισθηματική υποστήριξη. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το ποιος είναι στη ζωή σας: δεν αξίζουν όλοι την προσοχή σας!

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, χρησιμοποιείτε τη μέθοδο Marie Kondo για να οργανώσετε τη ζωή σας. Αν κάτι δεν προκαλεί χαρά, ευχαριστήστε το και αφήστε το να φύγει!

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, με τον ήλιο να ζεσταίνει το έκτο σπίτι σας, ήρθε η ώρα να πειραματιστείτε! Αν ταξιδεύετε, μπορεί να συναντήσετε ένα συναρπαστικό άτομο. Όσοι έχετε συντρόφους θα πρέπει να προγραμματίσετε σωστά το χρόνο σας μακριά από τη δουλειά και άλλες ευθύνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
23 / position1: 26 / position2: 201
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb