CELEBS

Όταν ήταν 38 και πασίγνωστος, γνώρισε μια 17χρονη σε ένα πάρκο. Αυτό ήταν η αρχή ενός celebrity scandal

Το βραβευμένο με Emmy αστέρι του μεγαλύτερου σόου της τηλεόρασης εκείνη την εποχή, επιασε την συζήτηση με μια 17χρονη κοπέλα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Όταν ήταν 38 και πασίγνωστος, γνώρισε μια 17χρονη σε ένα πάρκο. Αυτό ήταν η αρχή ενός celebrity scandal
COLLAGE

Όποιος έχει πάει στο Central Park της Νέας Υόρκης - ή έχει παρακολουθήσει οποιαδήποτε από τις ταινίες gazillion που διαδραματίζονται μέσα και γύρω από το εμβληματικό αυτό σημείο του Μανχάταν - ξέρει ότι είναι γεμάτο από δραστηριότητα. Υπάρχουν ζευγαράκια, dog walkers, τουρίστες και παιδιά που παίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μια συγκεκριμένη μέρα του 1993, το Σέντραλ Παρκ ήταν επίσης η τοποθεσία μιας διαβόητης συνάντησης που προκάλεσε εκατοντάδες δημοσιεύματα.

Στο Central Park, ο 38χρονος Jerry Seinfeld, το βραβευμένο με Emmy αστέρι του μεγαλύτερου σόου της τηλεόρασης εκείνη την εποχή, επιασε την συζήτηση με μια 17χρονη κοπέλα.

Ο Seinfeld πλησίασε το κορίτσι, που ονομαζόταν Shoshanna Lonstein μιλούσαν και φλέρταραν. Μετά από εκείνη τη συνάντηση, ο Seinfeld και η Lonstein είχαν σχέση για τέσσερα χρόνια, αλλά η κωμικός υποστήριξε για πολύ καιρό ότι δεν ξεκίνησαν τη σχέση πριν από τα 18 της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δεκαετία του '90 ήταν μια άλλη εποχή, σίγουρα. Τα ηλικιακά κενά και η δυναμική εξουσίας σίγουρα δεν ήταν θέμα συζήτησης όπως τώρα. Αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να έχουν υποψίες για τη διαφορά ηλικίας των 21 ετών. Το κορόιδευαν συστηματικά.

Λίγο μετά τα γενέθλια της όπου έκλεισε τα 18, ο Seinfeld εμφανίστηκε στην εκπομπή του ραδιοφωνικού παρουσιαστή Howard Stern, όπου πέρασε δύσκολα.

«Δηλαδή εσύ κάθεσαι στο Central Park και έχεις ένα ζαχαρωτό σε ένα κορδόνι και το τραβάς όταν έρθουν τα κορίτσια;» ρώτησε ο Stern.

«Δεν είναι 17, σίγουρα όχι», απάντησε ο Seinfeld ταραγμένος.

Ένα μήνα αργότερα, επέστρεψε στο σόου όπου ο Stern ανέφερε για άλλη μια φορά τη συνάντησή τους στο Central Park όταν η Lonstein ήταν 17 ετών.

«Δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν τόσο μικρή», είπε ο Seinfeld. "Αυτή είναι η μόνη κοπέλα με την οποία βγήκα ποτέ και ήταν τόσο μικρή. Δεν έβγαινα μαζί της. Απλώς πήγαμε σε ένα εστιατόριο και αυτό ήταν".

Αλλά η σχέση τους ήταν επίσης το θέμα μιας αρκετά φιλοφρονητικής ιστορίας του περιοδικού People το 1994. «Το παιχνίδι της αγάπης», ήταν ο τίτλος του άρθρου. «Όταν ο Seinfeld ερωτεύτηκε τη 17χρονη Soshanna οι κυνικοί γέλασαν», ανέφερε ο υπότιτλος του. "ΟΧΙ πια." 

Παρά το γεγονός ότι ήταν πάνω από δύο φορές μεγαλύτερος από την ηλικία της Lonstein, ο Seinfeld επέμεινε ότι δεν υπήρχε τίποτα ακατάλληλο στη σχέση τους.

Λίγο αφότου η Lonstein και ο Seinfeld τελείωσαν τη σχέση τους, ο κωμικός συνάντησε το στέλεχος δημοσίων σχέσεων του Tommy Hilfiger, Jessica Sklar και της ζήτησε να βγουν ραντεβού, χωρίς να γνωρίζει ότι η Sklar μόλις επέστρεφε από μήνα του μέλιτος με τον τότε σύζυγό του Eric Nederlander. Η Sklar υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Nederlander μόλις 2 μήνες αργότερα (!) και παντρεύτηκε τον Seinfeld τα Χριστούγεννα του 1999.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 145 / position2: 594
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb