ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια πρέπει να αποκαλύψουν πώς νιώθουν αυτή την εβδομάδα

Όσο δύσκολο και να τους φαίνεται!
AstroGirl
Αυτά τα ζώδια πρέπει να αποκαλύψουν πώς νιώθουν αυτή την εβδομάδα
collage

Μερικά ζώδια είναι πολύ επιδέξια στο να λένε ακριβώς πώς αισθάνονται όταν θέλουν να το πουν. Αυτό δεν ισχύει για όλους, όμως. Εάν ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα τέσσερα ζώδια, πιθανότατα έχεις κάτι που θέλεις να πεις και ήρθε η ώρα να το κάνεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων

Συχνά κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου, επειδή δε θέλεις οι άνθρωποι να σε σκέφτονται με αρνητικό τρόπο. Θα προτιμούσες να μείνεις απλά "ψηλά" στα μάτια τους. Κανείς όμως δεν είναι τέλειος, ούτε εσύ. Θέσε και επέβαλε όρια. Μπορεί να είναι δύσκολο να μιλήσεις, αλλά τελικά θα είσαι πολύ πιο ευτυχισμένη στο τέλος. 

Ζυγός

Μισείς να πληγώνεις τα συναισθήματα των ανθρώπων ή να ταράζεις τα νερά. Ίσως, υπάρχει κάτι αρνητικό που έπρεπε να πεις, αλλά δεν αντέχεις τη θυμωμένη ή στενάχωρη όψη στο πρόσωπο τους. Οι άνθρωποι δεν είναι τα ευαίσθητα λουλούδια που νομίζεις ότι είναι. Αυτή την εβδομάδα, αποφάσισε να πεις ό,τι έχεις αφήσει ανείπωτο, ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Σκορπιός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι περίμεναν να σε δουν σε αυτή τη λίστα... Οι Σκορπιοί είναι γνωστό ότι κρατούν τα πάντα για τον εαυτό τους, από τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους μέχρι αυτό που έκαναν για το Σαββατοκύριακο. Αυτό σου κάνει κακό, όμως. Αυτή την εβδομάδα, διάλεξε ένα πράγμα που θέλεις να πεις και πήγαινε πες το. Ήρθε η στιγμή!

Υδροχόος

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πεις κι απλά δεν τα λες. Οι άνθρωποι στη ζωή σου θέλουν να ακούσουν πώς νιώθεις. Ξέρω ότι προτιμάς να κάνεις οτιδήποτε άλλο αντί να μιλάς για συναισθήματα, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αισθάνεσαι περισσότερο συνδεδεμένος με κάποιον. Αυτή την εβδομάδα, πες πώς νιώθεις πραγματικά. Και κάνε το με συναίσθημα, αντί για ψυχρότητα. Δε θα είναι τόσο κακό όσο νομίζεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 26 / position2: 764
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb