STYLE

Tomato Girl: Το παράξενο trend που ακολουθούν τα κορίτσια φέτος το καλοκαίρι

Έχει κάνει θραύση στο TikTok
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Tomato Girl: Το παράξενο trend που ακολουθούν τα κορίτσια φέτος το καλοκαίρι

Αυτό το καλοκαίρι δε μας αφήνουν παραπονεμένες οι τάσεις του TikTok. Για ακόμα μια φορά βλέπουμε ότι πάρα πολλά κορίτσια, ακολουθούν ένα νεό trend που φαίνεται παράξενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι η αισθητική του Tomato Girl

H αισθητική του Tomato Girl, είναι η τελευταία εμμονή του TikTok με πάνω από 3,7 εκατομμύρια προβολές. Πρόκειται για τάση καλοκαιρινή και σε αντίθεση, για παράδειγμα με το Barbiecore, είναι περισσότερο συνολικό vibe. Η τάση αυτή, παραδόξως, έχει πολύ μικρή σχέση με τις τομάτες. Περισσότερο έχει να κάνει με την κουλτούρα που συνδέουμε πιο στενά με τις φρέσκες ντομάτες. Στην πραγματικότητα, μια ματιά στο hashtag Tomato Girl στο TikTok θα σου δείξει πάρα πολλές συνταγές για μεσογειακά μαγειρευτά γεμάτα φρέσκες τομάτες παρά ρούχα.

Στην ουσία, πρόκειται για την ονειρική ατμόσφαιρα και το vibe που μπορεί να δεις το καλοκαίρι σε μια ιταλική ή ελληνική ακτή. Λιθόστρωτα δρομάκια, παγωτά, μπλε και λευκά παντού. Η ρετρό ατμόσφαιρα είναι τόσο ξεκάθαρη και ειδικότερα η μεσογειακή. 

@girl.things57 🍅✨ TOMATO GIRL SUMMER ✨🍅 #aesthetic #tomatogirl #tomatogirlsummer ♬ Chiquitita - ABBA

Δεδομένου ότι αυτή η αισθητική εμπνέεται από την παραθαλάσσια καθημερινότητα και τις διακοπές, θα δεις πάρα πολλά ρούχα που έχουν ταιριάξει σε αυτήν. Κεντημένα φορέματα, σχέδια, λινά ρούχα, vintage αξεσουάρ, αλλά και φουλάρια, είναι μερικά από αυτά που προτιμούν οι TikTokers.

@xobexstudio Replying to @N 🍅💌 #fashiontok #tomatogirl #summeraesthetic #moodboard #hiddengems ♬ Somethin' Stupid - Frank Sinatra & Nancy Sinatra

Αν και δεν υπάρχει αυστηρή χρωματική παλέτα, οι γήινες αποχρώσεις που, τα μπλε και τα λευκά εμπνευσμένα από την κεραμική και τα απαλά κόκκινα, εμφανίζονται συνήθως στις δημοσιεύσεις του trend.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb