ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πώς η εποχή του Καρκίνου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Παρόλο που αυτό το ταξίδι ξεκινά κάπως χαλαρά, είναι βέβαιο ότι θα γίνει τρελό.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς η εποχή του Καρκίνου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο
Φωτογραφία από Antonio Amacifuen Rojas

Ετοιμαστείτε για μια ενθαρρυντική και αναζωογονητική αλλαγή μόλις ο ήλιος μπει στον Καρκίνο και το καλοκαίρι αρχίζει πραγματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η εποχή του Καρκίνου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο το 2023 θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη νέα εποχή του ετήσιου ηλιακού σας ταξιδιού, καθώς αυτό το βασικό ζώδιο του νερού θέλει να νιώθετε ασφαλείς και οικεία.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της άνεσης, της διαισθητικής ενέργειας, της οικογενειακής δυναμικής και των προγονικών σας ριζών ενώ κυβερνάται από το φεγγάρι-πλανήτη του εσωτερικού σας κόσμου και τα συναισθηματικά... υπόγεια ρεύματα!

Η εποχή του Καρκίνου αυξάνει την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες αλλαγές στη διάθεση, αλλά και σε εμβάθυνση των συναισθημάτων σας για τους άλλους. Δεν είναι απίθανο να ερωτευτείτε, να ξαναερωτευτείτε τον σύντροφό σας, να κάνετε παιδιά ή να δεχτείτε πρόταση γάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλο που αυτό το ταξίδι ξεκινά κάπως χαλαρά, είναι βέβαιο ότι θα γίνει τρελό.

Ο ήλιος μπήκε στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου ακριβώς στις 22:58. ET, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Προς στιγμήν θα χαλαρώσουν τα πράγματα και θα διευκολύνουν το τέλος πολλών καταστάσεων και θα δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να επεξεργαστεί όλα όσα έχετε μάθει.

Ωστόσο, εδώ και μερικές μέρες το σκηνικό αλλάζει, υπενθυμίζοντας σας όλη τη σκληρή δουλειά που παραμένει ημιτελής. Κάντε μια ενδοσκόπηση, αλλάξτε αποφάσεις και ρότα και αν χρειάζεται τελειώστε όσα έμειναν στη μέση αλλά δεν κάνουν την καρδιά σας να κελαηδάει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 262 / position2: 811
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb