ΚΑΡΙΕΡΑ

Τζιλ Δούκα: η 1η Ελληνίδα επιχειρηματίας που θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Deepak Chopra

Σε ένα μοναδικό event στο Λονδίνο!

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 03, 2023
Τζιλ Δούκα: η 1η Ελληνίδα επιχειρηματίας που θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Deepak Chopra

Η Τζιλ Δούκα, MBA, Master Certified Coach, η οποία συγκαταλέγεται στους κορυφαίους 4% coaches στον κόσμο, θα βρεθεί στο πλευρό του παγκοσμίου φήμης, ολιστικού θεραπευτή Deepak Chopra ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό TIME, ως “ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο¨ στο Global Women Summit του Λονδίνου στις 15-16 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η life coach, επιχειρηματίας και συγγραφέας 3 #1 best seller βιβλίων, Τζιλ Δούκα, έχοντας λάβει παγκόσμια αναγνώριση ως ομιλήτρια 2 φορές σε TEDx, γίνεται η 1η Ελληνίδα Life Coach που θα μοιραστεί τη σκηνή με τον διάσημο guru του διαλογισμού και εναλλακτική ιατρικής, Deepak Chopra.

Ο Deepak Chopra, εναλλακτικός ιατρός και ο άνθρωπος που μίλησε πρώτος για τις αξίες του διαλογισμού, έχει βοηθήσει στη διάδοση της εσωτερικής ανασκόπησης μέσα από τα προγράμματα που έχει κάνει με την Oprah Winfrey και έχει γράψει πάνω από 90 βιβλία μεταφρασμένα σε 40 γλώσσες, πολλά έχουν γίνει New York Times best seller.

Με αφορμή το Global Woman Summit που διοργανώνεται στις 15-16 Ιουλίου στο Λονδίνο από το Global Woman Club και συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του πλανήτη συγκεντρώνοντας κορυφαίους πετυχημένους ανθρώπους η Τζιλ Δούκα θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Deepak Chopra για να μιλήσει σχετικά με το όραμά της και να δώσει τη γνώση που έχει συγκεντρώσει μετά από 17 χρόνια πετυχημένης πορείας στο coaching σε μια επιδραστική ομιλία με θέμα: «Your Plan to Shift the World».

Η κυρία Δούκα είπε για την ομιλία της: “Είμαι ενθουσιασμένη που θα μιλήσω δίπλα στον Deepak Chopra, σε έναν από τις 100 κορυφαίες προσωπικότητες του αιώνα μας. Είναι η στιγμή εμείς οι γυναίκες να κάνουμε το βήμα προς την ανάληψη των ευθυνών μας. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, όμως ως γυναίκα, μαμά, επιχειρηματίας βλέπω ότι κατά έναν τρόπο εμείς οι γυναίκες “κρυβόμαστε” από το να κάνουμε μεγάλα βήματα. Ο κόσμος χρειάζεται τις γυναίκες να βγουν μπροστά και να έχουν το θάρρος να ζητούν στήριξη. Πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε στην ομιλία μου.” 

Το Global Woman Summit είναι η ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει το Global Woman Club και αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή με τους πιο πετυχημένους και ανθρώπους με μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Ανάμεσα στους δεκάδες κορυφαίους ομιλητές που θα βρεθούν στην εκδήλωση και θα μοιραστούν τα μυστικά τους ανήκει η Sandip Verma, Μέλος της Βουλής των Λόρδων του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία στη μακρόχρονη καριέρα τους μάχεται κατά της βiας των γυναικών σε όλο τον πλανήτη, αλλά και η Veronica Tan, ιδρύτρια της μεγαλύτερης και πιο πετυχημένης εταιρείας διοργάνωσης εκπαιδευτικών event στον κόσμο με παρουσία σε 37 χώρες, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα πολυπληθή και πετυχημένα σεμινάρια του Tony Robbins.  

Αν θέλετε να βρεθείτε κι εσείς ανάμεσα στους πιο πετυχημένους και εμπνευσμένους ανθρώπους και επιχειρηματίες στον κόσμο, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: 

https://www.globalwomansummit.com/home25794403 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
1 / position1: 3159 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb