ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι φέρνει ο Ιούλιος σε όλα τα ζώδια; Ποια θα πάρουν τα πάνω τους και ποια πρέπει να προσέξουν

Ο Ιούλιος ξεκινά με μια πιο ρεαλιστική νότα
AstroGirl
Τι φέρνει ο Ιούλιος σε όλα τα ζώδια; Ποια θα πάρουν τα πάνω τους και ποια πρέπει να προσέξουν
Φωτογραφία από Wesley Davi

Ο Ιούλιος ξεκινά με μια πιο ρεαλιστική νότα καθώς η πανσέληνος στον Αιγόκερω ξετυλίγεται στις 3 Ιουλίου. Ποια ζώδια θα πάρουν τα πάνω τους και ποια πρέπει να προσέξουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πανσέληνος αυτή φωτίζει τη συλλογική επιθυμία για τελειοποίηση, πειθαρχία και δομή στους γενέθλιους χάρτες κάθε ζωδίου. Αν και η περίοδος του Καρκίνου έχει επικεντρωθεί κυρίως στις συναισθηματικές ανάγκες, αυτή η πανσέληνος θα ασχοληθεί λιγότερο με τα συναισθήματα και τα ένστικτά σας και περισσότερο με τη λογική και την τάξη, τη μέθοδο και την οργάνωση. Είναι μια τυχερή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα πρότζεκτ, να κάνετε μια νέα αρχή ή να ξεκινήσετε προσπάθεια που απαιτεί υπομονή, προγραμματισμό και προνοητικότητα. 

Στις 17 Ιουλίου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στο ζώδιο του Καρκίνου, σηματοδοτώντας μια στιγμή ανανέωσης για τις συναισθηματικές σας επιθυμίες και ένστικτα.

Εξτρα προσοχή αυτό το μήνα για ΚΡΙΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ

Γλυκιά ζωούλα για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ

Αυτή είναι μια στιγμή για επαναφορά σχετικά με το τι πραγματικά χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφάλεια. Τι σας κάνει πιο ήρεμους; Eκεί εστιάστε και έπειτα θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσετε και να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα και τις απαιτήσεις σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ορισμένα από αυτά τα συναισθήματα είναι κάπως φευγαλέα, γι' αυτό να προσέχετε να ΜΗΝ λαμβάνετε μόνιμες αποφάσεις με βάση μια προσωρινή διάθεση. Πηγαίνετε με το ένστικτό σας σήμερα, αλλά να θυμάστε ότι αυτό που μπορεί να χρειάζεστε σήμερα θα μπορούσε να αλλάξει αύριο.

Στις 22 Ιουλίου, η εστίαση περνά στην επιθυμία να είστε ορατοί, αναγνωρισμένοι και εκτιμημένοι για τις προσπάθειες, τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Αυτή είναι μια τυχερή εποχή για να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω και να φανείτε.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ενότητας και της δημιουργικότητας θα είναι ανάδρομη στον κόσμο από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, προτρέποντάς σας να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο ενώνεστε και συνδέεστε με τους γύρω σας. Αυτή θα είναι επίσης μια στιγμή όπου θα θέλετε να αισθάνεστε ότι σας προσέχουν περισσότερο οι άλλοι και θα μπορούσε να σημαίνει μια περίοδο αυξημένης αυτοπεποίθησης και θάρρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 524 / position2: 1131
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb