CELEB STYLE

Τα κορίτσια του Hollywood μας δίνουν τις καλύτερες εμφανίσεις με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Από την Kendall Jenner στη Hailey Bieber

Τα κορίτσια του Hollywood μας δίνουν τις καλύτερες εμφανίσεις με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι
Nextweb Studio

Είτε δίπλα στην παραλία είτε δίπλα στην πισίνα, στο Μπαλί ή στην αυλή τους, ένα είναι σίγουρο: Οι διασημότητες μας δίνουν συνεχώς έμπνευση για εμφανίσεις με μαγιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες τα καλύτερα μπικίνι, ολόσωμα, cover-ups και πολλά άλλα από τα αστέρια που αγαπάμε και πάρε έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις με μαγιό το φετινό καλοκαίρι.

Lizzo

Celebrity Swimwear Trends: @lizzobeeating

@lizzobeeating

Οι τάσεις στα μαγιό είναι συνήθως ενδεικτικές των ευρύτερων τάσεων της μόδας που βλέπουμε ανά πάσα στιγμή, και αυτό σίγουρα σχετίζεται  με την τάση του μπικίνι με lurex που οι διασημότητες - συμπεριλαμβανομένης της Lizzo - συνεχίζουν να επιλέγουν. Οι μεταλλικές υφές το κάνουν να μοιάζει φανταχτερό και λαμπερό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Jasmine Tookes

Celebrity Swimwear Trends: @jasminetookes

Αυτές τις μέρες, το πανοφώρι που επιλέγεις είναι εξίσου σημαντικό με το μαγιό που φοράς από κάτω. Αν δεν είσαι σίγουρη για την αισθητική σου στην παραλία, ξεκίνα με κάτι απλό όπως το λινό πουκάμισο της Jasmine Tookes, που ταιριάζει απόλυτα με το μπικίνι σε σιέλ χρώμα.

Hailey Bieber

Celebrity Swimwear Trends: @haileybieber

Τα έξυπνα και εντυπωσιακά κορίτσια λατρεύουν την αντηλιακή τους προστασία, γι' αυτό επιλέγουν τα bucket hats. Όχι μόνο το φαρδύ γείσο θα προσφέρει στο πρόσωπό σου περισσότερη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά θα σε βοηθήσει να επιτύχεις την αισθητική Y2K που τα It girls όπως η Hailey Bieber ενστερνίζονται στην παραλία.

Jennifer Lopez

Celebrity Swimwear Trends: @jlo

Ένα σχήμα που βλέπουμε ήδη φέτος να έχει επιστρέψει από τα 80ς είναι τα μαγιό με κόψιμο που δείχνει ψηλότερα τα πόδια, όπως ακριβώς δηλαδή έκανε το κόκκινο μαγιό της Pamela Anderson στο Baywatch και το βλέπουμε να το υποστηρίζει τέλεια τώρα η J.Lo.

Kendall Jenner

Kendall Jenner Rocks a Ultra-Sheer Blue Dress and Bikini On Vacation

Η Kendall Jenner συγκλόνισε με το ημιδιάφανο, στενό φόρεμά της επάνω από το σέξι μπλε μπικίνι της που φαινόταν πεντακάθαρα από κάτω!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 350 / position2: 727
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb