SHOPPING
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

O Κωνσταντίνος Αυγερινός ξέρει όλα τα hair trends του φετινού καλοκαιριού

O Hair Expert που αγαπούν όλες οι παρουσιάστριες της Ελληνικής Show Biz στο Pink.gr
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
O Κωνσταντίνος Αυγερινός ξέρει όλα τα hair trends του φετινού καλοκαιριού

Ο Κωνσταντίνος Aυγερινός γεννήθηκε στην Αθήνα τον Απρίλιο του 86 και είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας του! Είναι κριός με ωροσκόπο ταύρο, πίνει ζεστό καφέ ακόμα και το καλοκαίρι και λατρεύει το κοτόπουλο και το ρύζι. Το άρωμα του είναι το maison francis kurkdjian gentle fluidity και η μεγάλη του αδυναμία είναι το σκυλάκι του, η πούδρα, ένα λευκό μαλτέζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον χώρο της τηλεόρασης μπήκε το 2010 όπου εργάζεται έως και σήμερα. Είναι ένας από τους πιο περιζήτητους Hair Experts που οι γυναίκες τις show biz λατρεύουν, γιατί με το μαγικό του άγγιγμα αλλά και τα μυστικά του tips, μπορεί να τις μεταμορφώσει όλες! Έχει δουλέψει με αρκετές από τις εγχώριες σταρ, όπως η Μιμή Ντενίση, η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα καινούργιου, η Χριστίνα Λαμπίρη, η Ελένη Χατζίδου η Τζένη Μελίτα, η Ιωάννα Μαλέσκου, η ειρήνη Παπαδοπούλου, η Θωμαΐς Απέργη, η Βίκυ κάβουρα, η Ματίνα Νικόλάου ως Βάνια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και άλλες πολλές!

Πώς ήταν ο Κωνσταντίνος στα 20 του και τι ονειρευόταν να κάνει μετέπειτα;

Δεν έχει μεγάλη διαφορά από το τώρα! Ήξερα από πάντα τι θέλω να κάνω και δούλευα  πολύ σκληρά από πάντα! Στα 20 είχα πολλά όνειρα που δόξα τον θεό τα βλέπω να πραγματοποιούνται!Ποια ήταν η πρώτη φορά που είπες ότι θα ήθελες να ασχοληθείς με την κομμωτική;

Από πολύ μικρός όταν έπιανα τη μικρότερη αδερφή να της κάνω ανταύγειες να τη χτενίζω! Ήταν ένα επάγγελμα που έγινε από ξεκάθαρη επιλογή και όχι από ανάγκη! Το αγαπάω παρά πολύ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι τάση στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι;

Δεν έχει αλλάξει κ πολύ από το περσινό καλοκαίρι! Τα χαλαρά ανάλαφρα μαλλιά οι γαλλικές κοτσίδες καπέλα μπαντανες και τα βρεγμένα μαλλιά θα είναι ότι πρέπει για φέτος το καλοκαίρι!   Πώς βρέθηκες να είσαι μέλος των μεγαλύτερων ελληνικών παραγωγών της τηλεόρασης;

Όλα ξεκίνησαν από τύχη όταν βρέθηκα στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή το 2010 όταν πήγα να δω έναν φίλο μου σε κάποιο γύρισμα την ώρα που έλεγε ότι είναι πολύ κουρασμένος κ θέλει βοηθό! Αυτοπροτάθηκα και ξεκίνησα! Μετά ήρθαν Μόνα τους τα πράγματα, το ένα έφερε το άλλο και πήγε στο σήμερα! 

Όλα αυτά τα χρόνια στα τηλεοπτικά studio έχεις δειχθεί κάποια κακοποιητική συμπεριφορά και πόσο συχνά συμβαίνει αυτό στον χώρο της Showbiz;

Σαφέστατα σε όλα αυτά τα χρόνια έχω δει κ έχω βιώσει πολλά περιστατικά από πολύ μικρά μέχρι πολύ σοβαρά και το τρομακτικό ήταν ότι λίγα χρόνια πριν ήταν το «φυσιολογικό» αλλιώς δεν ήσουν σταρ, εμένα ευτυχώς δεν έχω να σου πω κάτι πολύ σοβαρό πέρα από ψυχολογικό πόλεμο δεν έχω βιώσει κάτι άλλο, το πρόβλημα για μένα είναι ότι πολλά από τα άτομα που έχουν κάνει μέσα στα χρόνια τα τέρατα συνεχίζουν κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα, και ο κόσμος τους βλέπει κ τους αγαπάει!Πες μας τρεις γυναίκες της Eλληνικής Showbiz που λατρεύεις να χτενίζεις και μια star του εξωτερικού που θα ήθελες να συνεργαστείς μαζί της

Κοίτα, ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς που όλες  οι συνεργασίες μου έχουν γίνει γιατί θέλω πολύ να δουλεύω μαζί τους και όχι γιατί αναγκάζομαι για βιοποριστικούς λόγους. Άρα τις λατρεύω όλες!

Μέσα στα χρόνια θα σου πω όμως ότι λατρεύω την κυρία Ντενίση! Έχει υπέροχα μαλλιά και μπορείς να κανείς τα πάντα στο κεφάλι της! Η Ναταλία Γερμανού είναι μια γυναίκα που συνεργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια και είναι μια συνεργασία που εκτιμώ κ αγαπώ και φυσικά δε θα μπορούσα να μη σου πω την Ιωάννα Μαλέσκου που έχω περάσει υπέροχα μαζί της προσωπικά και επαγγελματικά!

Η Ελένη Χατζίδου και η Τζένη Μελιτά είναι φέτος δύο νέες συνεργασίες μου, που πραγματικά σου μιλάω είναι υπέροχες και θέλω πολύ να δουλεύω μαζί τους! Είμαι ευλογημένος που περνάω τόσο ωραία στη δουλειά μου! Μια γυναίκα από το εξωτερικό που θα ήθελα να δουλέψω είναι η Βικτόρια μπεκαμ! Τη θεωρώ μοναδική είναι για εμένα ότι πιο στυλάτο υπάρχει!

Πως είναι μια καθημερινή μέρα στη ζωή σου

Φέτος η μέρα μου ξεκινάει 6:00 το πρωί και επαγγελματικά τελειώνει περίπου 6-7 το απόγευμα. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να περάσω χρόνο με τον σύντροφο μου και τους φίλους μου! Μου αρέσει πολύ το θέατρο και τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα πηγαίνω!Μια συμβουλή κομμωτικής που ταιριάζει σε όλους και ποιο είναι το hair trend που λατρεύεις αυτήν την εποχή;Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες να μην κάνουν υπερβολές, να είναι χαλαρές, να μην προσπαθούν πολύ, ας εκμεταλλευτούν το φυσικό τους μαλλί κ να βρουν ένα τρόπο να το αναδείξουν μερικά αξεσουάρ θα βοηθήσουν για ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα! Αυτή την εποχή έχω κολλήσει με τις κορδέλες μου αρέσουν πολύ! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 780 / position2: 1414
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb