CELEBS

Έχασε πάνω από 20 κιλά: Η μεταμόρφωση της Mindy Kaling που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Εχασε περισσότερα από 20 κιλά τα τελευταία χρόνια και ζει τη πιο healthy της φάση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Έχασε πάνω από 20 κιλά: Η μεταμόρφωση της Mindy Kaling που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό
collage

Η υγεία της ηθοποιού και παραγωγού βελτιώθηκε αφού έχασε περισσότερα από 20 κιλά τα τελευταία χρόνια - Eκτός από τη φυσική της κατάσταση η Mindy ξεκίνησε ψυχοθεραπεία για να βοηθήσει και τη ψυχή εκτός από το σώμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Mindy Kaling έχει πολλά να γιορτάσει φέτος. Η σταρ του "Office" γιόρτασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο προς τιμήν των 44ων γενεθλίων της.

«Ο γιατρός μου μού είπε ότι φέτος ήμουν η πιο υγιής που ήμουν εδώ και χρόνια», έγραψε στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία της κόρης της, και του γιου της, και συμπλήρωσε. «Αυτό είναι ένα πολύ καλό δώρο, σωστά;» 

Μιλώντας στο Marie Claire για μια σειρά θεμάτων - μητρότητα, ψυχική υγεία, επιτυχημένη καριέρα - για το "Wellness Issue", η Kaling συζήτησε την εμπειρία της απώλειας της μητέρας της από καρκίνο στο πάγκρεας το 2012 και θυμήθηκε ότι προσπάθησε να κρύψει τη συναισθηματική της κατάσταση «δουλεύοντας 16 ώρες την ημέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Η υγεία της Kaling βελτιώθηκε αφού άλλαξε τη διατροφή της τα τελευταία χρόνια. Τον Μάιο, η δημιουργός του «Mindy Project» είπε στο People ότι αφιερώνει «πολύ χρόνο και ενέργεια» στην «προσπάθεια να είναι υγιής».

«Απλώς λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω βασικά 20 μίλια την εβδομάδα είτε πεζοπορία είτε τρέξιμο. Και έτσι αυτό με βοήθησε απίστευτα», είπε στο περιοδικό.

Eκτός από τη φυσική της κατάσταση η Mindy ξεκίνησε ψυχοθεραπεία, κάτι που όπως είπε στην οικογένειά της, θεωρούνταν προβληματικό. «Αν κάποιος που γνωρίζατε ή κάποιος στην οικογένειά σας ή στην ευρύτερη οικογένειά σας επισκεπτόταν έναν θεραπευτή ή έναν ψυχολόγο ή έπαιρνε φάρμακα ή κάτι παρόμοιο, θεωρούνταν ως μια τρομερή τραγωδία για την οικογένεια!» εξήγησε εκείνη. «Ετσι μεγάλωσα, όπως και οι άλλοι Ινδοί γύρω μου… Οι οικογένειες προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν μέσα από κλειστές πόρτες και σίγουρα όχι ζητώντας βοήθεια από κάποιον εκτός της οικογένειάς σας ή εκτός της κοινότητας για αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mindy Kaling (@mindykaling)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 143 / position2: 686
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb