ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι ψάχνει το κάθε ζώδιο στον έρωτα

Μάθε όλη την αλήθεια!
AstroGirl
Τι ψάχνει το κάθε ζώδιο στον έρωτα
Nextweb Studio

Το Astrogirl σου δίνει συμβουλές για τα ζώδια, σε κάθε ευκαιρία. Σήμερα, θα σου πει τι ψάχνεις στον ερωτικό σου σύντροφο με βάση το ζώδιό σου. Άκουσέ την ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Σε ελκύουν οι δυνατοί άνθρωποι! Θέλεις κάποιον να σε προκαλεί και να συμβαδίζει μαζί σου, όχι απλά κάποιον που αποδέχεται κάθε σου ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάς κάποιον απίστευτα αξιόπιστο και ασφαλή. Αν κάποιος είναι πολύ επιθετικός ή προσπαθεί να σε ωθήσει σε κάτι πριν να είσαι έτοιμη, θα υποχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρειάζεσαι κάποιον που δεν είναι υπερβολικά ευαίσθητος. Το ιδανικό σου ταίρι είναι κάποιος πνευματώδης και με δίψα για εξερεύνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απολαμβάνεις πραγματικά τον ρομαντισμό. Χρειάζεσαι κάποιον πρόθυμο να σε καθησυχάσει με την αγάπη και τη δέσμευσή του.

ΛΕΩΝ

Πάντα ήξερες τι θέλεις και δεν διστάζεις ποτέ να μιλήσεις για αυτό. Σου αρέσει ο σύντροφός σου να δείχνει ενεργά την αγάπη του, είτε μέσω σωματικών ενεργειών είτε με λεκτική επιβεβαίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ήθελες να βγεις ραντεβού με έναν βιβλιοφάγο. Συχνά δραπετεύεις σε λογοτεχνικούς κόσμους και η ιδέα να έχεις κάποιον να το μοιραστείς είναι απίστευτα ελκυστική.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπάς τους ανθρώπους που μπορούν να κρατήσουν την προσοχή σου. Η εγκεφαλική δράση είναι απίστευτα δελεαστική για εσένα. Τα πας καλά με άτομα που είναι έξυπνα και ενδιαφέρονται να ανοιχτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέση; Δεν έχεις ιδέα τι είναι αυτό και ούτε θέλεις να μάθεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπάς την ελευθερία σου. Δεν πρόκειται ποτέ να είσαι κάποια που θα χάσει τον εαυτό της σε μια σχέση. Ο τέλειος σύντροφός σου δίνει τον κατάλληλο χώρο ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τους στόχους σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπευθυνότητα και η ωριμότητα είναι δύο τεράστια πράγματα που αναζητάς στους ανθρώπους. Είσαι προσανατολισμένη στο στόχο και δε θέλεις να σπαταλάς το χρόνο σου σε κάποιον που φέρεται παιδιάστικα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε απογοητεύει ο υλισμός ή ο φανερός ναρκισσισμός. Το κατάλληλο άτομο θα τονώσει το μυαλό σου με φιλοσοφικές συζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Επειδή είσαι τόσο ονειροπόλα, είναι σημαντικό για εσένα να είσαι με έναν μακροχρόνιο σύντροφο που σε γειώνει λίγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 27 / position2: 394
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb