ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Το πιο κουραστικό ζώδιο, που εξοντώνει τους υπόλοιπους

Εξηγεί ένας αστρολόγος
AstroGirl
Το πιο κουραστικό ζώδιο, που εξοντώνει τους υπόλοιπους
Φωτογραφία από Anastasiia Chaikovska

Όλα τα ζώδια μπορούν να προκαλέσουν εξουθένωση στον εαυτό τους και στους άλλους. Η παρορμητική ενέργεια του Κριού, οι Καρκίνοι με τη γκρίνια τους και τα εύκολα δάκρυα μπορεί να σας εξαντλήσουν συναισθηματικά, η ύποπτη φύση του Σκορπιού, η ακαμψία του Ταύρου, τους κάνει κουραστικούς, αλλά τελικά είναι το μυαλό ενός Διδύμου που εξαντλεί πάνω και πέρα από όλους τους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δίδυμος ψηφίζεται ως το πιο πιθανό ζώδιο να εξαντλήσει τον εαυτό του και τους άλλους. Κυβερνούμενος από τον αγγελιαφόρο πλανήτη Ερμή, ο Δίδυμος αντιπροσωπεύει τόσο το μυαλό και τα λεγόμενα.

Οι Δίδυμοι είναι ικανοί να μιλούν ασταμάτητα, καλύπτοντας κάθε πιθανή περίπτωση και συνθήκη κάτι που μπορεί να εξοντώσει τους απέναντι!

Είναι ιδανικός υπάλληλος για εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, media κλπ γιατί του αρέσει να γράφει, να επικοινωνεί - ενημερώσεις κατάστασης, tweets, ζωντανές ροές, doom scrolling και άλλα τέτοια είναι το φόρτε του! Η ανυπόμονη παρόρμησή τους είναι να διαβάσουν, να μιλήσουν, να καταναλώσουν, να επικοινωνήσουν και να μαζέψουν όσε περισσότερες πληροφορίες μπορούν. Ακόμα κι όταν παύουν να μιλάνε, μπορείς να ακούσεις το αχνό βουητό της κυψέλης του μυαλού τους...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 195 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb