ΜΑΛΛΙΑ

Δέσποινα Βανδή: Έκανε τις τέλειες χαλαρές μπούκλες και τις θέλουμε για το καλοκαίρι

Πώς θα το κάνεις κι εσύ
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δέσποινα Βανδή: Έκανε τις τέλειες χαλαρές μπούκλες και τις θέλουμε για το καλοκαίρι
@desp1navandi

Η Δέσποινα Βανδή έκανε για ακόμα μια φορά μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση που συζητιέται. Τα μαλλιά της, είναι hit και πάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι χαλαρές καλοκαιρινές μπούκλες της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή, έχει κάνει άπειρες εμφανίσεις με πολύ εντυπωσιακά μαλλιά. Για ακόμα μια φορά, η εμφάνισή της έκανε χαμό στη σκηνή. Το look της στο Colourday Festival, συζητιέται πολύ για το πιο hot κορμάκι στο χρώμα του καλοκαιριού. Ωστόσο, εμείς σταθήκαμε στις χαλαρές μπούκλες που θέλουμε να έχουμε όλο το καλοκαίρι.

@vandomaniac

Πρόκειται για ένα πολύ χαλαρό χτένισμα, που όμως θέλει λίγη δουλειά. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνεις κάτι τέτοιο, είναι τα kits για μπούκλες χωρίς θερμότητα. Ακόμα ένας τρόπος είναι το κλασικό αγαπημένο tool για ίσιωμα των μαλλιών, όπου με κυκλικές κινήσεις μπορείς να κάνεις μπούκλες. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο εργαλείο για μπούκλες, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ πιο χοντρό, ώστε να είναι αυτο το αποτέλεσμα. 

Στην συνέχεια, τα χτενίζεις με μια χτένα με αραιά δόντια και κάνεις και μικρά κοτσιδάκια, το απόλυτο 90s look που αγαπάει η Δέποινα Βανδή. Βάζεις λίγο hairspray για κράτημα και είσαι έτοιμη για εξόδους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb