MAKEUP

4 καθημερινά λάθη στο μακιγιάζ που σε μεγαλώνουν σύμφωνα με τους makeup artists

Πώς θα το κάνεις κι εσύ
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
4 καθημερινά λάθη στο μακιγιάζ που σε μεγαλώνουν σύμφωνα με τους makeup artists
blogit.terve.fi/ Pinterest

To μακιγιάζ έχει πραγματικά τη δυνατότητα να μας μεταμορφώνει. Μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς και να έχεις πολλά διαφορετικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μακιγιάζ είναι τρόπος έκφρασης και πολλά ακόμα. Μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, να σε κάνει να φαίνεσαι πιο φρέσκια και πιο “ζωντανή”. Μέσα σε όλα, όμως, ενδέχεται να σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη αν και δεν το θέλεις. Οι μακιγιέζ, μας λένε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε πραγματικά να το αποφύγουμε αυτό. Απλώς, θα πρέπει να δούμε τι λάθη τυχόν κάνουμε στην καθημερινότητά μας.

4 λάθη που μπορεί να κάνεις στο μακιγιάζ και σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη

Το λάθος foundation

Ένα από τα πιο απλά λάθη είναι η επιλογή του foundation. Αν επιλέγεις πολύ ξηρό makeup, τότε θα τονίζονται τυχόν λεπτές γραμμές και ρυτίδες και θα φαίνεται αφυδατωμένο το δέρμα. Γι’ αυτό, οι πιο κρεμώδεις και ενυδατικές υφές είναι καλύτερες για να φαίνεσαι πιο λαμπερή.

Η ποσότητα του ρουζ

Το ρουζ μας δίνει το χρώμα της υγείας. Βέβαια, η μεγάλη ποσότητα ρουζ και σε πολλά σημεία του προσώπου δεν είναι ιδανική. Δεν χρειάζεται η αντίθεση που προκαλεί το ρουζ να είναι μεγάλη, αρκεί να το απλώσεις φυσικά.

Η εφαρμογή του eyeliner

Ακόμα ένα καλλυντικό που θέλει προσοχή είναι το eyliner. Καλό είναι να προσέξεις την ποσότητα που βάζεις, όπως και τα σημεία. Αν έχεις έντονους μαύρους κύκλους, στο κάτω βλέφαρο καλύτερα να το αποφύγεις.

Η παραπάνω λάμψη

Τα highlighters είναι τα αγαπημένα πολλών από εμάς. Όμως, η υπερβολική χρήση του μπορεί να μην είναι τόσο καλή. Η παραπάνω λάμψη είτε προέρχεται από bronzer, είτε από ρουζ, ή και highlighter, σου τονίζει τις ρυτίδες, τελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb