MAKEUP

Ήρθε η limited σειρά της CATRICE «Who I am»: Για έναν πολύχρωμο κόσμο!

Ένα ηχηρό μήνυμα διαφορετικότητας, ανοχής και συμπερίληψης
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 15, 2023
Ήρθε η limited σειρά της CATRICE «Who I am»: Για έναν πολύχρωμο κόσμο!

Η CATRICE γιορτάζει τον μήνα του Pride 2023 με τη νέα συλλεκτική σειρά WHO I AM. Από τα μέσα Ιουνίου, όλα γυρνούν γύρω από τα χρώματα, την περηφάνια και την αγάπη σε όλες της τις εκφάνσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πολύχρωμη αυτή συλλογή είναι γεμάτη θετικά μηνύματα – σαν ένα όμορφο ουράνιο τόξο για εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν looks που τους αντιπροσωπεύουν και τους εκφράζουν! Από την παλέτα σκιών & προσώπου με τις έντονες αλλά και nude αποχρώσεις, μέχρι τα χρωματιστά lip balms, τα μολύβια ματιών με τη διπλή άκρη σε έντονα χώματα και τα πινέλα για το πρόσωπο και τα μάτια, η συλλεκτική αυτή συλλογή διαθέτει ό, τι χρειάζεστε για να αναδείξετε το πραγματικό χρώμα του εαυτού σας.

Γιατί ο κόσμος είναι πολύχρωμος και αυτή η διαφορετικότητα πρέπει να βγαίνει προς τα έξω!

WHO I AM: Double ended eye pencil

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για ηχηρά μηνύματα: Το μολύβι ματιών με τη διπλή άκρη της σειράς CATRICE WHO I AM είναι διαθέσιμο σε πέντε διαφορετικά χρώματα που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το μολύβι-eyeliner είναι ένα πολυεργαλείο ομορφιάς για πραγματικά μοναδικά look: η μία άκρη του είναι κατάλληλη για εφαρμογή ακριβείας ενώ το ενσωματωμένο σφουγγαράκι στην άλλη άκρη εξασφαλίζει εύκολη ανάμειξη. Με τα μολύβια υψηλής χρωματικής απόδοσης σε μωβ, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και ροζ χρώμα, δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα!
Περίπου 3,99€

WHO I AM: Eyeshadow & face palette


Για όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου! Η παλέτα σκιών & προσώπου της σειράς WHO I AM δεν αφήνει καμία ευχή ανεκπλήρωτη! Δώδεκα σκιές σε έντονες και nude αποχρώσεις προσφέρουν αστραφτερά αλλά και ματ φινιρίσματα. Το highlighter και το ρουζ ολοκληρώνουν το τέλειο look και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος. Ακόμη, η υψηλής ποιότητας μεταλλική συσκευασία με ενσωματωμένο καθρεφτάκι ξεχωρίζει και λάμπει σε όλα τα χώματα του ουράνιου τόξου!
Περίπου 16,99€  // C01 YOU ARE

WHO I AM: Coloured lip balm


Απαλύνει την ψυχή – και τα χείλη! Τα νέα καταπραϋντικά χειλιών της σειράς WHO I AM χαρίζουν ένα γυαλιστερό φινίρισμα σε trendy αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ. Πιστά στα μότο ΑΞΙΖΕΙΣ και ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, δημιουργούν δυναμικά looks που αναδεικνύουν την αγάπη σε όλες της τις μορφές.
Περίπου  4,69€  // C02 YOU MATTER C02 LOVE MYSELF


WHO I AM: Highlighter brush


Ποτέ δεν είναι αρκετά τα highlights στη ζωή σας: Με το νέο πινέλο highlighter της σειράς WHO I AM, τα έχετε ακριβώς εκεί που θέλετε! Όλες οι πουδρένιες υφές, όπως το highlighter, εφαρμόζονται άψογα και αναμειγνύονται τέλεια χάρη στη φαρδιά κεφαλή - βεντάλια του πινέλου.
Περίπου 5,49   // C01 WE STAND FOR EQUALITY


WHO I AM: Eyeshadow blender brush

Η αγάπη κερδίζει! Αυτό είναι το μότο του WHO I AM Eyeshadow Blender Brush. Χάρη στις μαλακές τρίχες και τη στρογγυλεμένη κεφαλή του, το πινέλο αυτό αναμειγνύει απαλά τις πουδρένιες σκιές στο βλέφαρο. Για μοναδικά στιλ στα μάτια με απαλές χρωματικές διακυμάνσεις και ακαταμάχητα αποτελέσματα!
Περίπου  4,69€  // C01 OWN WHO YOU ARE

WHO I AM:  Eyeshadow shader brush

Η ώρα του Pride: Με το WHO I AM Eyeshadow Shader Brush, τα πιο εκφραστικά στιλ μακιγιάζ στα μάτια είναι εγγυημένα. Το πινέλο αυτό διαθέτει κοντές και πυκνές τρίχες που επιτρέπουν την εφαρμογή της σκιάς με απόλυτη ακρίβεια, ενισχύοντας τις σκιάσεις και τα περιγράμματα. Για εμφανίσεις που θα συζητηθούν.
Περίπου  4,69€  // C01 LOVE UNITES

WHO I AM: Blush brush

Αγαπήστε και φωνάξτε το! Χάρη στο ιδανικό σχήμα του με την κυρτή κεφαλή, το πινέλο ρουζ της σειράς CATRICE WHO I AM εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εφαρμογή για κάθε ρουζ. Για φυσικά και φρέσκα looks με την ιδανική ποσότητα χρώματος.
Περίπου  5,49€  // C01 LOVE HAS NO GENDER

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
18 / position1: 488 / position2: 802
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb