ENTERTAINMENT

Ήταν παιδικοί φίλοι, ώσπου ήρθε ο έρωτας και ένα μεγάλο σκάνδαλο στα social media

Αυτό όμως δεν τους σταμάτησε από το να κάνουν μια όμορφη οικογένεια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ήταν παιδικοί φίλοι, ώσπου ήρθε ο έρωτας και ένα μεγάλο σκάνδαλο στα social media

Ο Swizz Beatz ήταν ακόμη παντρεμένος με τη Mashonda Tifrere όταν φέρεται να είχε αρχίσει να βγαίνει με την τραγουδίστρια Alicia Keys. O ίδιος σήμερα έχει πέντε παιδιά από τρεις διαφορετικές μητέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χωρίζοντας την Tifrere το 2010, παντρεύτηκε την Keys την ίδια χρονιά και το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο παιδιά. Αυτοί οι δύο είναι ακόμα ευτυχισμένοι παντρεμένοι, σε αντίθεση με πολλούς άλλους στο Χόλιγουντ. 

Η Keys και o Beatz, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Νέα Υόρκη, και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά από κοινούς φίλους όταν ήταν μόλις έφηβοι -  η Keys ήταν 14 και η Beatz ήταν 16. Στο βιβλίο της, More Myself, η Keys έγραψε ότι εκείνη την εποχή δεν την ενδιέφερε καθόλου ο Beatz.

Αν και δεν έγιναν ζευγάρι, η τραγουδίστρια του «Girl on Fire» και ο μουσικός παραγωγός επανασυνδέθηκαν το 2008 για ένα μουσικό πρότζεκτ και από τότε είναι αχώριστοι. Ο Beatz τότε ήταν παντρεμένος. «Όσο περισσότερο μιλούσαμε τόσο περισσότερο παρατηρούσα πώς λειτουργούσε το μυαλό του», έγραψε η τραγουδίστρια. «Πέρα από τα φαρδιά τζιν και τα μπράτσα, υπήρχε βάθος. Είχε τόσο μεγάλη επίγνωση του τι συνέβαινε σε όλο τον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από αθόρυβη σχέση για σχεδόν δύο χρόνια, οι Keys και Beatz ανακοίνωσαν τον Μάιο του 2010 ότι αρραβωνιάστηκαν και περίμεναν το πρώτο τους μωρό.

Την ίδια περίοδο, οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο του Beatz από την πρώην σύζυγό του Mashonda Tifrere, από την οποία χώρισε το 2008. Τον προηγούμενο χρόνο, η Tifrere έγραψε στο Twitter, κατηγορώντας δημόσια την τραγουδίστρια ότι διέλυσε την οικογένειά της.

Και η Keys και ο Beatz αρνήθηκαν την κατηγορία. (Η Keys και η Tifrere έχουν συμφιλιωθεί από τότε).

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και υποδέχτηκε δύο γιους: τον Αίγυπτο και τον Genesis. Η Keys είναι επίσης θετή μαμά των παιδιών του Beatz από προηγούμενες σχέσεις: ο γιος Kasseem "KJ" Jr., ο γιος Prince Nasir και η κόρη Nicole.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 210 / position2: 919
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb