ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο ο Ήλιος στους Διδύμους

Μάθε τι πρέπει να προσέχεις
AstroGirl
Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο ο Ήλιος στους Διδύμους

Γνωρίζοντας πώς η εποχή των Διδύμων το 2023 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, μπορεί να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό το νέο κεφάλαιο στο ετήσιο ηλιακό ταξίδι σου, επειδή οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο του αέρα που επηρεάζει κάθε ζώδιο με τον δικό του μοναδικό και ενδυναμωτικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, των στενών φίλων και των τοπικών αλληλεπιδράσεων. Είναι επίσης το ζώδιο της εξέτασης λεπτομερειών, της προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, της προβολής και των δύο πλευρών του νομίσματος και της παραμονής ανοιχτής σε νέες πληροφορίες.

Δες πώς θα επηρεαστείς βάσει ζωδίου αυτό το μήνα

ΚΡΙΟΣ

Αν αφιερώσετε χρόνο στο να μοιράζεστε ιδέες και να καλλιεργείτε νέες, θα εντυπωσιαστείτε πολύ από αυτό που θα προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Προχωράτε προς ένα προορισμένο σημείο καμπής στη ζωή σας, ρίχνοντας φως σε αυτό που πάντα έπρεπε να γίνετε. Αφιερώστε χρόνο αγκαλιάζοντας και γνωρίζοντας ποια είστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάντε τις ερωτήσεις που οι υπόλοιποι φοβόμαστε πολύ να κάνουμε. Οι απαντήσεις θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν κάποιος εγκαταλείπει την ανάπαυση για πολύ καιρό, η ψυχική του υγεία υποφέρει, ειδικά αν κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τη διαδικασία επούλωσης. Απλώς να θυμάστε ότι αξίζετε πολύ περισσότερο από την παραγωγικότητά σας.

ΛΕΩΝ

Η εποχή των Διδύμων σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε περισσότερο το όραμά σας για το μέλλον, ειδικά όσον αφορά το πώς μπορείτε να βοηθήσετε να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εποχή των Διδύμων είναι μια καλή στιγμή για να συνομιλήσετε με τους ανωτέρους σας και να μάθετε από τους μέντορες σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να ζητήσετε την προαγωγή που σας αξίζει. Είναι ακόμη καλύτερο να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, γιατί η εποχή των Διδύμων σας βάζει άμεσα στο προσκήνιο.

ΖΥΓΟΣ 

Όταν ο ήλιος περιστρέφεται μέσα από αυτό το πνευματικό ζώδιο του αέρα, τείνει να σας κάνει να νιώθετε ότι μπορείτε να μάθετε οτιδήποτε επιθυμείτε και να ταξιδέψετε στα πιο απομακρυσμένα σημεία του κόσμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η αστρολογική εποχή μπορεί να σας ενθαρρύνει να πάτε προς τα μέσα, να αντιμετωπίσετε τους δαίμονές σας και να βγείτε πιο δυνατοί και πιο απελευθερωμένοι από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να βρεθείτε να δημιουργείτε νέες σχέσεις και να αγκαλιάζετε αλλαγές σε αυτές που έχουν ήδη σημασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφιερώνοντας χρόνο στην αυτο-φροντίδα—και εννοώ *πραγματική* αυτοφροντίδα, όχι μόνο με μάσκες προσώπου—θα ανακαλύψετε πόσο χρήσιμοι και αποτελεσματικοί μπορείτε να είστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εποχή των Διδύμων σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, οδηγώντας σας να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας μέσα από την τέχνη.

ΙΧΘΕΙΣ

Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε πολύ όταν πρόκειται να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας και να ενισχύσετε τον ιερό σας χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 451 / position2: 1103
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb