ENTERTAINMENT

Tι έπαθε η Ashley Graham; Η φωτογραφία που έκανε τους φαν να τρομάξουν

Τίποτα το ανησυχητικό!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 06, 2023
Tι έπαθε η Ashley Graham; Η φωτογραφία που έκανε τους φαν να τρομάξουν

Αυτή η σταρ έχει όλα τα μυστικά περιποίησης της επιδερμίδας + skincare! Kαι έχει την απόλυτη beauty guru, oνόματι Sandra Lanshin Chiu!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ashley Graham μετέφερε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας ότι χρησιμοποιεί μια παραδοσιακή κινεζική πρακτική για την οποία το μοντέλο ορκίζεται ότι είναι τόσο καλή όσο το filler ή το μπότοξ.

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η τελευταία της εμμονή στην περιποίηση της επιδερμίδας, το μοντέλο, 35 ετών, ενθουσιάστηκε με το gua sha - μια διαδικασία που σας έχουμε πει πολλές φορές πως είναι απίστευτα ευεργετική - η χρήση ενός εργαλείου με λεία άκρη κατά μήκος του σώματός σας για να βελτιώσετε τις ρυτίδες, να μειώσετε τον μυϊκό πόνο και να κερδίσετε νεότητα και σφριγηλότητα! Kαι έχει την απόλυτη beauty guru, oνόματι Sandra Lanshin Chiu!

«Έχω δει τόσα πολλά κορίτσια να το κάνουν τόσο λάθος και νιώθω ότι έχω την καλύτερη δασκάλα σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε η Graham στο δημοσίευμα. Τσέκαρέ την γιατί θα μάθεις να κάνεις κι εσύ ένα σωρό μικρές θεραπείες made at home!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 239 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb