ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα τρία ζώδια που πρέπει σήμερα να πάρουν ένα καλό μάθημα

Ασε τα άστρα να σε οδηγήσουν
AstroGirl
Τα τρία ζώδια που πρέπει σήμερα να πάρουν ένα καλό μάθημα
Φωτογραφία από MEUM MARE

Αλήθεια, προτεραιότητα στο εσωτερικό μας κέντρο, ξεκούραση και απελευθέρωση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά για τρία ζώδια. Δείτε ποια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Η πανσέληνος του Τοξότη φωτίζει την ταυτότητα και την αυτοέκφρασή σας. Δεν είναι μόνο μια στιγμή αναγνώρισης για εσάς, αλλά φωτίζει την επιθυμία σας να διαδώσετε σοφία και γνώση στον κόσμο γύρω σας. Ως άτομο που αναζητά την αλήθεια, είστε πάντα πρόθυμοι να μοιραστείτε τα ευρήματά σας με άλλους και είναι ώρα να κατευθύνετε την προσοχή που είναι αυτή τη στιγμή πάνω σας σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή για να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, γι' αυτό μη διστάσετε να εμπλακείτε σε αυθόρμητες δραστηριότητες που υποστηρίζουν την επιθυμία σας για ελευθερία.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Ενώ είστε συνήθως κάποιος που απολαμβάνει τη δομή και την πειθαρχία, αυτή η πανσέληνος φωτίζει την επιθυμία σας να βουτήξετε στην απελευθέρωση που προέρχεται από την αποσύνδεση από τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν χρειάζεται πάντα να βιάζεστε προς έναν στόχο. Μερικές φορές η ξεκούραση είναι το πιο παραγωγικό πράγμα στο οποίο μπορείτε να επιδοθείτε. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας απελευθερώνουν και μην ανησυχείτε πολύ για την τήρηση των κανόνων. 

Υδροχόος (19 Ιανουαρίου - 20 Φεβρουαρίου)
Η κοινωνική σας ζωή θα είναι μπροστά και στο επίκεντρο και αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή όπου δημιουργείτε κομβικούς δεσμούς και συμμαχίες ή βάζετε τις τελευταίες πινελιές σε ένα ομαδικό έργο ή συνεργασία. Μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας να δίνει ένα χέρι βοήθειας σε έναν φίλο που έχει ανάγκη ή να συμμετέχετε σε σημαντικές συζητήσεις μεταξύ των συνομηλίκων σας. Είναι μια καλή μέρα για να μοιραστείτε γνώσεις με τους ανθρώπους γύρω σας, γιατί είναι βέβαιο ότι θα ακούν κάθε σας λέξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 678 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb