ENTERTAINMENT

Από παντρεμένη με πρωταγωνιστή διάσημης σειράς, παντρεμένη με διάσημη dj

Αλλαξε όλη της τη ζωή σε μερικούς μόνο μήνες!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Από παντρεμένη με πρωταγωνιστή διάσημης σειράς, παντρεμένη με διάσημη dj
Nextweb Collage

Οι θαυμαστές του Selling Sunset του Netflix ήταν σε απόλυτο σοκ αυτόν τον μήνα όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι η σταρ του reality Chrisell Stause και η Αυστραλή μουσικός σύντροφός της G Flip είχαν παντρευτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους είναι μαζί μόνο ένα χρόνο, αλλά σε αυτό το διάστημα, έχουν δημιουργήσει πολλές χαριτωμένα αναμνήσεις μαζί. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα της Stause να παντρευτεί!

Η Chrisell ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον ηθοποιό Justin Hartley και μάλιστα έβγαινε με το αφεντικό της, Jason Oppenheim, το 2021, πριν πάρει ακόμη διαζύγιο. Παρά τον ενθουσιασμό γύρω από τη νέα σχέση της, δεν κράτησε πολύ. Μετά τον χωρισμό της με τον Jason, η Chrisell κατέστησε σαφές ότι ο φιλικός χωρισμός προκλήθηκε πραγματικά από ένα μεγάλο ερώτημα που δεν μπορούσε να την κάνει να συμβιβαστεί. Θα κάνουμε οικογένεια ή όχι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλά έχουν συμβεί από τότε, συμπεριλαμβανομένου μιας υπέροχης νέας συζύγου για την Chrisell...

Η Chrisell πήρε λίγο χρόνο από το ραντεβού μετά τον χωρισμό με τον Jason Oppenheim, είπε στο Women’s Health τον Φεβρουάριο του 2022. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου επανένωσης της σεζόν 5 του "Selling Sunset", το οποίο προβλήθηκε στις 6 Μαΐου, η Chrisell επιβεβαίωσε επίσημα ότι έβγαινε με μια 27χρονη Αυστραλή τραγουδίστρια ονόματι G Flip. "Τελευταία περνώ πολύ χρόνο με κάποιον που είναι πολύ σημαντικός για μένα. Το όνομά της είναι G Flip. Είναι μη δυαδικό άτομο, οπότε αναφέρεται ως they/them", είπε. «Και είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα μουσικός».

View this post on Instagram

A post shared by G FLIP (@gflip)

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η G Flip έδειξε την Chrishell να της κάνει ένα νέο τατουάζ στον μηρό προς τιμήν του μουσικού της βίντεο για το "Get Me Outta Here", το οποίο κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο.

View this post on Instagram

A post shared by Chrishell (@chrishell.stause)

Και τα πράγματα προχώρησαν γρήγορα. Μετακόμισαν μαζί στο σπίτι της Chrisell, άρχισαν να κάνουν διακοπές μαζί και μάλιστα επισκέφτηκαν την πατρίδα της G Flip, την Αυστραλία. Στη συνέχεια, στις 10 Μαΐου 2023, η Chrisell δημοσίευσε ένα reel που έδειχνε μερικά στιγμιότυπα από τη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένης μιας ... φωτογραφίας γάμου. Οι συμπρωταγωνιστές της προφανώς ... τρελάθηκαν στα σχόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 188 / position2: 780
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb