SKIN CARE

Cutie pear: Το λουλουδένιο & φρουτώδες eau fraîche της σειράς Palazzo Nobile!

Η νέα αρωματική άφιξη της σειράς Palazzo Nobile θυμίζει δροσιστικό bubble tea.
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΙ 25, 2023
Cutie pear: Το λουλουδένιο & φρουτώδες eau fraîche της σειράς Palazzo Nobile!

Το όγδοο άρωμα αυτής της κολεξιόν από εκλεπτυσμένα και κλασικά Eaux Fraîches, είναι ένα Eau de toilette σχεδιασμένο έτσι ώστε να μεταδίδει το σύγχρονο όραμα της δημιουργού για τις οικογένειες που μοιράζονται ευτυχισμένες στιγμές γύρω από το τραπέζι του πρωινού…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στα ταξίδια και τις συναντήσεις που περιλαμβάνει η καθημερινότητά μου, μου αρέσει να παρατηρώ τον κόσμο, τους ανθρώπους, τα νέα παιδιά. Είμαι πάντα χαρούμενη όταν απολαμβάνουμε το πρωινό μας στο οικογενειακό τραπέζι με τα παιδιά μου και τους φίλους τους. Με έμπνευση τη ζεστασιά και τη ζωντάνια αυτών των χαρούμενων στιγμών, αποφάσισα να «κλείσω» σε ένα άρωμα αυτό το αίσθημα της συλλογικότητας που αποπνέουν, αυτή τη στιγμή της δημιουργικότητας που μοιραζόμαστε τις ιδέες μας, το αίσθημα χαράς που «φωτίζει» τον χώρο όταν οι γενιές ενώνονται, αυτή την αύρα της ειλικρίνειας και της γενναιοδωρίας. Η δημιουργία ενός νέου αρώματος είναι πάντα μια πρόκληση! Για το νέο αυτό άρωμα, είχα ως βασικό στόχο να αποτυπώσω αυτή τη «ζεστή» και άνετη ατμόσφαιρα σε μία ανάλαφρη, κομψή και εκλεπτυσμένη εσάνς, μέσα από μία νέα προσέγγιση στις νότες από φρούτα, τσάι και γάλα, στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με γλυκιές οικογενειακές στιγμές. Μία σπίθα χαράς σε μία φιάλη γεμάτη ευτυχία!».
Sophie Vann Guillon
Διευθύνουσα Σύμβουλος της Valmont και Δημιουργός της σειράς αρωμάτων Storie Veneziane

H αρωματική κολεξιόν PALAZZO NOBILE διαθέτει πλέον μια νέα σειρά αρωμάτων:


Μια σύγχρονη ερμηνεία ενός συναισθήματος οικείου σε κάθε οικογένεια ενωμένη γύρω από το τραπέζι… Η οσφρητική έκφραση μιας έκρηξης χαράς! Η Sophie Vann Guillon ενισχύει την αρωματική συλλογή PALAZZO NOBILE με το νέο άρωμα CUTIE PEAR.

Με τις φρέσκιες, κομψές και σοφιστικέ νότες τους, τα Eaux de toilette της PALAZZO NOBILE είναι μια γιορτή των σημαντικών στιγμών της ζωής, των συναισθημάτων και των αναμνήσεων που διαμορφώνουν τις εμπειρίες μας. Αυτά τα οσφρητικά διαμάντια αιχμαλωτίζουν καθοριστικές στιγμές, με αποτέλεσμα ένα μοναδικό, ευγενές και οικείο άρωμα.

Η έμπνευση για αυτή τη συλλογή αρωμάτων με βενετσιάνικο θέμα προέρχεται από το TERRAZZO του Palazzo Bonvicini στη Βενετία, τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Valmont, το οποίο είναι διακοσμημένο με θραύσματα από χρωματιστές πέτρες. Όπως οι αναμνήσεις και τα συναισθήματά μας συνδυάζονται για να μας κάνουν αυτό που είμαστε, έτσι και αυτά τα αρώματα περικλείουν αυτές τις πολύτιμες και αξέχαστες στιγμές, δημιουργώντας το μωσαϊκό της ζωής μας. Από μόνα τους, αυτά τα σωματίδια πέτρας φαίνονται μικροσκοπικά, σχεδόν ασήμαντα, μαζί όμως δημιουργούν ένα ισχυρό, συναρπαστικό και απολύτως μοναδικό «ζωντανό» πνεύμα. Κάθε στοιχείο σε αυτά τα εκλεπτυσμένα και κομψά αρώματα αντιπροσωπεύει μια μοναδική ουσία, ένα πολύτιμο και αξέχαστο κομμάτι του παζλ της ζωής.

Το CUTIE PEAR εμπλουτίζει το μωσαϊκό των οσφρητικών συναισθημάτων με μία λαμπερή και ζωντανή δόση ευτυχίας. Αυτή η μοναδική σύνθεση, σχεδιασμένη από τη Sophie Vann Guillon, τη δημιουργό των αρωμάτων Storie Veneziane by Valmont, είναι ένας αρωματικός σύντροφος για το δέρμα, που του προσφέρει μια ανάλαφρη και άνετη αίσθηση. Ένα διακριτικό μίγμα φύσης και κομψότητας, φρούτων και λουλουδιών, φινέτσας και ανεμελιάς. Μια απολαυστική επιθυμία να αγκαλιάσετε τη ζωή στο έπακρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η ουσία της χαράς «που μοιράζεται» γεννήθηκε από τον ισχυρό δεσμό μεταξύ της Sophie Vann Guillon και της Véronique Dupont, Master Perfumer και Προέδρου της Societé Française des Parfumeurs. Οι δύο γυναίκες απολαμβάνουν τη μακροχρόνια δημιουργική συνεργασία τους: η Véronique είναι η «μύτη» που δημιούργησε το άρωμα των καλλυντικών θεραπειών του premium ελβετικού brand καλλυντικών Valmont, με επικεφαλής τη Sophie Vann Guillon…

Οι συνθέσεις της, τόσο αυθόρμητες όσο και βαθιά συγκινησιακές, εμπνέονται από την ευχαρίστηση και την ευεξία, αντανακλώντας φυσικά την ενστικτώδη έμπνευση της Sophie Vann Guillon. Βασισμένο στο συναίσθημα, το CUTIE PEAR είναι μια σύνθεση «τεσσάρων χεριών με μία καρδιά». Δύο πνεύματα ενωμένα σε συναίσθημα και θέρμη για να δημιουργήσουν αυτό το λαμπερό Eau fraîche, μεταδίδοντας την ευτυχία σαν αόρατοι σύνδεσμοι ενωτικής χαράς.

Η σχεδόν παιδική του έμπνευση εκφράζεται με έναν συνδυασμό ελαφρότητας και κομψότητας, με την πρωτότυπη συνύπαρξη των λουλουδιών και των φρούτων – αρώματα που θυμίζουν το οικογενειακό τραπέζι – να φέρουν μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη υπογραφή.

H λεπτή ισορροπία στην επιλογή των συστατικών προσφέρει μία αρχική έκρηξη φρεσκάδας που μετατρέπεται σε ένα πιο ζεστό άρωμα που τυλίγει τις αισθήσεις, τόσο «τραγανό» και «ζεστό» που μαζί αποτελούν ένα απόλυτα κομψό αποτέλεσμα

ΚΟΡΥΦΗ: ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΑΒΕΝΤΙ
Τα φρούτα, και ιδιαίτερα το ραβέντι, πάντα ενθουσίαζαν τη Sophie Vann Guillon για την πολυπλοκότητα που προσφέρουν στην παλέτα του αρωματοποιού. Για να προσδώσει κομψότητα και φινέτσα στα ενίοτε σκληρά αρώματά της, η Sophie, η δημιουργός του αρώματος, επέλεξε να αναμείξει τα αιχμηρά κοτσάνια του ραβέντι με το λιωμένο μαλακό αχλάδι και τις ζουμερές, δελεαστικά απαλές, ζαχαρωμένες νότες του που δημιουργούν μία λαχταριστή αντίθεση με το τραγανό ραβέντι. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική συγχορδία, μια φρέσκια, αναζωογονητική, φρουτώδης «έκρηξη» που αναδεικνύει το αχλάδι στον πρωταγωνιστή αυτής της οσφρητικής δημιουργίας, τόσο στο άρωμα όσο και στο όνομα!

ΚΑΡΔΙΑ: ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΜΠΙΖΕΛΙ
Η καρδιά του αρώματος «ξεδιπλώνεται» μέσα από απαλές λουλουδένιες και φρουτώδεις νότες. Το γλυκό μπιζέλι, που ονομάζεται επίσης «μπιζέλι λουλουδιών», αποτελεί σύμβολο χαράς και ευχαρίστησης με μια ικανοποιητική δόση κομψότητας. Τα ντελικάτα ροζ πέταλά του, σαν μια κυματιστή σειρά από αρωματισμένες πεταλούδες, και οι αιθέριες νότες του δημιουργούν μια φρουτώδη αίσθηση εμπλουτισμένη με τις καταπράσινες πινελιές που προσφέρει το πράσινο τσάι. Μαζί, σχηματίζουν το «σώμα» αυτού του eau de toilette. Μία αιθέρια πινελιά θηλυκότητας που ενισχύεται από μια απολαυστική δόση ζωηράδας, σαν ένα αναζωογονητικό bubble tea!

ΒΑΣΗ: ΓΑΛΑΚΤΩΔΕΣ ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ
Η φρεσκάδα του αρώματος προκύπτει από έναν πυρήνα κρεμώδους σανταλόξυλου που ζεσταίνει τις αισθήσεις σαν μία λαχταριστή λιχουδιά! Τυλιγμένο σε ένα «σύννεφο» από γάλα, μία νοσταλγική υπόδειξη της αθωότητας της νιότης, το σανταλόξυλο απελευθερώνει μια γαλήνια εσάνς, μια φωτεινή αύρα γλυκιάς τρυφερότητας.

Αυτό το πολύπλευρο άρωμα μεταφέρει τις αισθήσεις σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους και δημιουργούν δεσμούς, όπου τα χρώματα διεγείρουν το μυαλό, τα αρώματα προσφέρουν άνεση και η ευτυχία αφθονεί. Ένα πραγματικό οσφρητικό ταξίδι στη γοητεία του χθες και του σήμερα.

Αν το Cutie Pear ήταν:

Ένα χρώμα
Μια παλέτα από αποχρώσεις όπου το ανοιχτό πράσινο, το κίτρινο και το λαμπερό κοραλί αναμειγνύονται σε «φρέσκες» διαβαθμίσεις: η λάμψη της αυγής «ζεσταίνει» τη φύση που αναγεννάται, χαρίζοντας τη γοητεία της στη νέα μέρα που ανατέλλει.

Ένα υλικό
Ένας φρέσκος αφρός, ανάλαφρος, σχεδόν διάφανος, που μας τυλίγει με τη γλύκα και τη λάμψη του.

Μία μελωδία
Μια μοντέρνα και ζωντανή μελωδία με ντίσκο - ποπ πινελιές που χαρίζει μία λάμψη στο βλέμμα και μια ζωντάνια στην κίνηση.

Ένα νόστιμο κέρασμα
Μια τάρτα, φρουτώδης με σκληρή καραμέλα που λιώνει στο στόμα, αποκαλύπτοντας το απαλό εσωτερικό της. Μια πινελιά ζάχαρης αντισταθμίζει την οξύτητα του φρούτου σε μια τέλεια ισορροπία που ξυπνά τους γευστικούς κάλυκες.

Νέα στο σώμα ή στο μυαλό, η γυναίκα CUTIE PEAR είναι χαρούμενη, ενεργητική και λαμπερή. Ένα εξωστρεφές πλάσμα, ζει κάθε στιγμή της ζωής της στο έπακρο.
Μια κοινωνική πεταλούδα που αναζητά πάντα νέες εμπειρίες, αγαπά τον χρόνο που περνάει με την οικογένεια και τους φίλους, απολαμβάνοντας ένα bubble tea και αλλάζοντας τον κόσμο. Η λαμπερή της προσωπικότητα είναι αξιαγάπητη, ο αυθορμητισμός της μαγευτικός, η αισιοδοξία της μεταδοτική.

Τολμηρή και δημιουργική, παρακάμπτει τις επιταγές της κοινωνίας και τολμά!

Το CUTIE PEAR είναι φτιαγμένο για γυναίκες που αγαπούν τα φρέσκα αρώματα που ξυπνούν και διεγείρουν τις αισθήσεις.

Για αυτές που λατρεύουν τα ζωηρά και χυμώδη, φρουτώδη αρώματα, που όμως δεν είναι υπερβολικά γλυκά.

Για όσες αγαπούν τα φρέσκα αρώματα λουλουδιών, που διακρίνονται για τη λεπτότητά τους.

Για όσες απολαμβάνουν τις ξυλώδεις, ζεστές και καταπραϋντικές εσάνς, με μια νότα ελαφρότητας.

Η γυναίκα CUTIE PEAR φορά αυτό το φινετσάτο άρωμα, αποπνέοντας μια εκλεπτυσμένη αίσθηση ανεμελιάς με αβίαστη χάρη.

Συστατικά: Αχλάδι-Ραβέντι: οι ζουμερές και γλυκές νότες του αχλαδιού εξισορροπούν τον τραγανό χαρακτήρα του ραβέντι, δημιουργώντας μια δυναμωτική φρουτώδη «έκρηξη».

Τσάι - Γλυκό μπιζέλι: ένα μείγμα που συνδυάζει το απαλό, φρουτώδες και λουλουδένιο άρωμα του γλυκού μπιζελιού με τις φρέσκες δροσερές νότες του πράσινου τσαγιού, σχηματίζοντας μια γευστική πινελιά που θυμίζει bubble tea.

Γαλακτώδες σανταλόξυλο: ένα άρωμα με μια πλούσια και κρεμώδη βάση, με μία γαλακτώδη υφή που προκαλεί «ζεστασιά», ενώ παραμένει ανάλαφρη και δροσερή.

Π.Λ.Τ:  100 ML / 148 

50 ML / 98€

Επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο: ORLOFF SPA EXPERTS

Ta αρώματα STORIE VENEZIANE διατίθενται στα σημεία:

  • Valmont corner στο attica City Link & attica Golden Hall
  • GB Spa, Ξενοδοχείο Grande Bretagne
  • King George Perfumerie, King George Athens
  • Orloff Day Spa – Life Gallery & Theoxenia Palace
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
27 / position1: 1580 / position2: 3160
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb