CELEBS

Ήταν το πιο hot ζευγάρι! Αυτή τον παράτησε κι αυτός παντρεύτηκε το διάσημο κλώνο της

Οι δυο συμπρωταγωνιστές όμως θα είναι για πάντα το αγαπημένο μας ζευγάρι!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ήταν το πιο hot ζευγάρι! Αυτή τον παράτησε κι αυτός παντρεύτηκε το διάσημο κλώνο της

Μια φορά κι έναν καιρό, στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000, μια σειρά με το όνομα «The O.C» έκανε πάταγο στους εφήβους ανά τον κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ η σειρά περιστρέφεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από το ειδύλλιο του Ryan και της Marissa, ήταν ο Seth Cohen και η Summer Roberts που θεωρήθηκαν από πολλούς ως το πραγματικά ζευγάρι που έκλεψε την παράσταση. Οι Summer & Seth, που έπαιξαν η Rachel Bilson & o Adam Brody αντίστοιχα, κέρδισαν τους θαυμαστές με τις ξεκαρδιστικές γελοιότητες και τη γλυκιά χημεία τους — εντός και εκτός οθόνης. Όπως γνωρίζουν ήδη οι θαυμαστές, η Bilson και ο Brody έβγαιναν ραντεβού και στην πραγματική ζωή για μεγάλο μέρος της διάρκειας της σειράς!

Μέχρι σήμερα, η Rachel Bilson και ο Adam Brody είναι ένα από αυτά τα λατρεμένα πρώην ζευγάρια. Ενώ φαίνεται ότι οι περισσότερες σχέσεις του Χόλιγουντ είναι γρήγορες και φευγαλέες, οι ηθοποιοί του "The O.C" έβγαιναν τρία χρόνια - από το 2003 έως το 2006 - που φαίνεται πολύς χρόνος για τα πρότυπα της βιομηχανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο podcast της επανάληψης, "Welcome to the O.C, B******", η Bilson αποκάλυψε ότι άρχισε να ερωτεύεται τον συμπρωταγωνιστή της αφού γύρισαν την πρώτη τους σκηνή φιλιού μαζί. «Θυμάμαι που σκέφτηκα: «Μου αρέσει ο Adam;» μοιράστηκε η σταρ του «Hart of Dixie». «Τότε άρχισαν να γυρίζουν αυτοί οι τροχοί».

Στο αποκορύφωμα της σχέσης τους, πήραν ακόμη και τη σοβαρή απόφαση να υιοθετήσουν μαζί ένα πίτμπουλ τεριέ, την Penny Lane. Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Brody, η Bilson μοιράστηκε με το Teen People εκείνη την εποχή, «Έχουμε πάντα πολλά να πούμε και λέμε ο ένας στον άλλο τα πάντα». Πρόσθεσε: «Νιώθω ότι έχω τα πάντα τώρα - τον σκύλο, το σπίτι, τη δουλειά και αυτόν. Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα περισσότερο».

Η Bilson πιστώνει επίσης στη σχέση της με τον Brody τη βοήθειά της να παραμείνει προσγειωμένη σε εκείνη τη σουρεαλιστική και χαοτική περίοδο της ζωής της. Δυστυχώς, η τέχνη δεν μιμείται πάντα τη ζωή. «Ήταν ένα τυπικό ειδύλλιο και απλώς χώρισαν», μοιράστηκε μια πηγή στο People το 2006 όταν το ζευγάρι χώρισε.

Ενώ ο Bilson και ο Brody εντάχθηκαν στιγμιαία στο κλαμπ των διασήμων ζευγαριών που χώρισαν και έπρεπε ακόμα να συνεργαστούν, ευτυχώς, αυτή η περίοδος δεν κράτησε πολύ. Ο χωρισμός του δυναμικού διδύμου συνέβη περίπου την ίδια στιγμή που το "The O.C" ολοκλήρωνε το πέρασμά του σε τέσσερις σεζόν. Ωστόσο, είχαν απομείνει μερικές σκηνές για γυρίσματα πριν ολοκληρωθεί η παράσταση. Στην πραγματικότητα, η τελευταία σκηνή του συνεργείου του "The O.C" που γυρίστηκε ποτέ ήταν ο γάμος του Seth και της Summer. Ναι!

Η Bilson θυμήθηκε την άβολη στιγμή εκείνης της σκηνής στο podcast του Dax Shepard "Armchair Expert". «Το έκαναν εντελώς επίτηδες», είπε αστειευόμενη η Bilson. «Μου λένε, "Χώρισες; Ας σου κάνουμε έναν γάμο».

Ο Adam Brody παντρεύτηκε τον "κλώνο" της Bilson

Η Bilson παντρεύτηκε τον Hayden Christensen, με τον οποίο χώρισε το 2017. Οι δυο τους έχουν μια κόρη, την Briar Rose. Τώρα, η Bilson φέρεται να βγαίνει με τον Zac Laroc.

Ο Brody παντρεύτηκε την Leighton Meester, το 2014. Η Meester πολλές φορές έχει μπερδευτεί με τη Bilson, λόγω της τρομακτικής ομοιότητάς τους.

Ωστόσο, η Bilson και ο Brody μπορεί να μην ξεχαστούν ποτέ. Στο Instagram, το InStyle δημοσίευσε μια αναδρομική φωτογραφία της Bilson και του Brody, ως μέρος της εβδομαδιαίας στήλης «Breakups That Break Us». Σύμφωνα με τη λεζάντα του περιοδικού, ο χωρισμός ουσιαστικά «κατέστρεψε το λύκειο για εμάς». Η Bilson απολογείται: "ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!! Ήταν πολύ καλός!», απάντησε η Bilson στα σχόλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
13 / position1: 145 / position2: 1005
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb