MAKEUP

Lily‑Rose Depp: Πώς θα αντιγράψεις το 90s μακιγιάζ της

Η απόλυτη 90s εμφάνιση
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Lily‑Rose Depp: Πώς θα αντιγράψεις το 90s μακιγιάζ της
@lilyroseidol

H Lily-Rose Depp αγαπά τα 90s και μας το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Η εμφάνισή της στο φεστιβάλ των Καννών, αλλά και τα post της στο instagram είναι πολύ εντυπωσιακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο φεστιβάλ των Καννών 2023, έχει συζητηθεί αρκετά, λόγω των ταινιών, αλλά και λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεων των celebrities. H Lily-Rose Depp, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με τον The Weeknd, στο κόκκινο χαλί, για το promo και την πρεμιέρα της σειράς “The Idol” στο HBO. 

To 90s μακιγιάζ της Lily-Rose Depp που θέλουμε να αντιγράψουμε

Το look της ήταν ξεκάθαρα 90s, καθώς φόρεσε ένα εμβληματικό vintage mini φόρεμα Chanel. Το συγκεκριμένο, το είχαμε δει τη δεκαετία του 90 στα supermodels Helena Christensen και Christy Turlington. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη İstanbul Street Style (@istanbul_street_style)

To μακιγιάζ της, ταίριαξε άψογα με αυτό το outfit. Την είδαμε με smokey metallic eyes, σε συνδυασμό με overlined lips. Αυτά τα makeup trends, είναι από τα πιο hot τα τελευταία χρόνια. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily-Rose Depp || Info (@lilyroseinfo)

Πώς μπορείς να το αντιγράψεις; Πανεύκολα. Χρειάζεσαι ένα μολύβι χειλιών σε μια λίγο πιο σκούρα απόχρωση από τα χείλη σου, ενώ το κραγιόν πρέπει να είναι πιο ανοιχτόχρωμο. Αυτό, θα δημιουργήσει μια μικρή αντίθεση και θα κάνει το look 90s αλλά σημερινό. Ακόμη, για τα μάτια, μπορείς να επιλέξεις μεταλλικές αποχρώσεις και να δημιουργήσεις ένα smokey look. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb