ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Το πιο έντονο χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου

Είναι το ατού τους, ή ο τρόπος που βλέπουν τον κόσμο
AstroGirl
Το πιο έντονο χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου

Στην αστρολογία δεν υπάρχουν νικητές ή χαμένοι. Στην πραγματικότητα, όταν εισέρχεστε στο μεταφυσικό βασίλειο (τον κόσμο των αστεριών, των καρτών ταρώ, κ.λπ.), όλα έχουν αποκτήσει άλλη λογική - κάθε ζώδιο φέρνει κάτι στο ουράνιο τραπέζι. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για τα ζώδια, συμπεριλαμβανομένων των δυνατών, των αδυναμιών και του τρόπου σκέψης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου - ο Κριός - λατρεύει να είναι νούμερο ένα. Φυσικά, αυτό το δυναμικό ζώδιο της φωτιάς δεν είναι ξένο στον ανταγωνισμό. Τολμηρός και φιλόδοξος, ο Κριός βουτάει με το κεφάλι ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, και θα φροντίζουν να βγαίνουν πάντα στην κορυφή! 

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ποιο σημάδι είναι πιο ζώδιο να κάνει ένα εξάωρο μπάνιο, ακολουθούμενο από ένα πολυτελές σουηδικό μασάζ και να φάει μέχρι σκασμού; Γιατί Ταύρος, φυσικά! Οι Ταύροι απολαμβάνουν να χαλαρώνουν σε γαλήνια περιβάλλοντα με απαλούς ήχους, χαλαρωτικά αρώματα και χυμώδεις γεύσεις. Ζει για την απόλαυση!

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Υπήρξατε ποτέ τόσο απασχολημένος που θα θέλατε να μπορούσατε να κλωνοποιήσετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο για να τα κάνετε όλα; Αυτή είναι η φύση του Διδύμου με λίγα λόγια. Αυθόρμητος, παιχνιδιάρης και αξιολάτρευτα χύμα, ο Δίδυμος οδηγείται από την ακόρεστη περιέργειά του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Ο Καρκίνος ζει... ανάμεσα στη θάλασσα και την ακτή, αντιπροσωπεύοντας την ικανότητα του Καρκίνου να υπάρχει τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό πεδίο και να απολαμβάνει την ύλη και το πνεύμα. Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα διαισθητικοί και οι ψυχικές τους ικανότητες είναι εκπληκτικές, αν και δεν τις χρησιμοποιούν πάντα σωστά.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Παθιασμένος, πιστός και διαβόητα δραματικός, ο Λέων αντιπροσωπεύεται από το λιοντάρι και αυτά τα ζωηρά ζώδια της φωτιάς είναι οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες της ουράνιας ζούγκλας. Ζωηροί, έντονοι όσο πρέπει και φλογεροί, οι Λέοντες λατρεύουν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να γιορτάζουν… τον εαυτό τους. 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Οι Παρθένοι είναι λογικοί, πρακτικοί και συστηματικοί στην προσέγγισή τους στη ζωή. Είναι ένα ζώδιο της γης που αντιπροσωπεύεται ιστορικά από τη θεά του σιταριού και της γεωργίας, μια ένωση που μιλά για τη βαθιά ριζωμένη παρουσία της Παρθένου στον υλικό κόσμο. Αυτό το ζώδιο της γης είναι τελειομανής και δεν φοβάται να βελτιώσει τις δεξιότητές του κάθε μέρα που περνά!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η ισορροπία, η αρμονία και η δικαιοσύνη καθορίζουν την ενέργεια του Ζυγού. Ως βασικό ζώδιο του αέρα, ο Ζυγός αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά (είναι ενδιαφέρον, το μόνο άψυχο αντικείμενο του ζωδιακού κύκλου), μια συσχέτιση που αντανακλά την προσήλωση του Ζυγού στην αποκατάσταση της ισορροπίας. Ο Ζυγός έχει εμμονή με τη συμμετρία και προσπαθεί να δημιουργήσει ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Άπιαστος και μυστηριώδης, ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού που χρησιμοποιεί τη συναισθηματική ενέργεια ως καύσιμο, καλλιεργώντας ισχυρή σοφία τόσο στο φυσικό όσο και στο αόρατο βασίλειο. Στην πραγματικότητα, ο Σκορπιός αντλεί το εξαιρετικό θάρρος του από τις ψυχικές του ικανότητες, κάτι που κάνει αυτό το ζώδιο ένα από τα πιο περίπλοκα, δυναμικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Στην πραγματικότητα αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν έχει όρια. Εκπροσωπούμενοι από τον τοξότη, οι Τοξότες είναι πάντα σε αναζήτηση γνώσης. Το τελευταίο ζώδιο της φωτιάς του ζωδιακού κύκλου, ο Τοξότης εκτοξεύει τις πολλές του επιδιώξεις σαν λαμπερά βέλη, κυνηγώντας γεωγραφικές, πνευματικές και πνευματικές περιπέτειες. 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Ποιος είναι ο πιο πολύτιμος πόρος; Για τον Αιγόκερω, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Ο χρόνος. Ο Αιγόκερως σκαρφαλώνει το βουνό κατευθείαν στην κορυφή και γνωρίζει ότι η υπομονή, η επιμονή και η αφοσίωση είναι ο μόνος τρόπος για να σκαρφαλώσει. Οι Αιγόκεροι είναι επιδέξιοι στην ισορροπία, τόσο στον υλικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Ο Υδροχόος είναι στην πραγματικότητα το τελευταίο ζώδιο του αέρα του ζωδιακού κύκλου. Καινοτόμος, προοδευτικός και επαναστατικός, είναι το πιο ευαίσθητο κοινωνικά, ζώδιο. Στο τέλος της ημέρας, ο Υδροχόος είναι αφοσιωμένος στο να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. 

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ο Ιχθύς είναι το πιο διαισθητικό, ευαίσθητο και ενσυναισθητικό ζώδιο ολόκληρου του ζωδιακού - και αυτό γιατί είναι το τελευταίο από τα τελευταία. Ως τελευταίο ζώδιο, ο Ιχθύς έχει απορροφήσει κάθε μάθημα - τις χαρές και τον πόνο, τις ελπίδες και τους φόβους - που έχουν μάθει όλα τα άλλα ζώδια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
11 / position1: 381 / position2: 1070
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb