ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα 4 ζώδια που αυτή την εβδομάδα έχουν τρομερή τύχη

Τι θα κάνετε την έξτρα τύχη που μόλις λάβατε;
AstroGirl
Τα 4 ζώδια που αυτή την εβδομάδα έχουν τρομερή τύχη
Φωτογραφία από Lina Kivaka

Δείτε πώς ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος θα επηρεαστούν από τα άστρα αυτές τις μέρες - Τι θα κάνετε την έξτρα τύχη που μόλις λάβατε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tαύρος (20 Απριλίου - 21 Μαΐου)

Ήταν μια ταραχώδης εποχή, Ταύρε, αλλά ευτυχώς, και η νέα σελήνη είναι μια ευκαιρία για εσάς να επανασυνδεθείτε με ό,τι πραγματικά έχει σημασία για εσάς. Χρησιμοποιήστε την ως ημέρα για να δώσετε προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σας με όποιον τρόπο κρίνετε κατάλληλο – πηγαίνετε σε ένα ωραίο δείπνο, αγοράστε ένα νέο ρούχο ή περάστε χρόνο με κάποιον που σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και ικανοποιημένοι. Είστε ο κύριος χαρακτήρας στη ζωή σας, οπότε φροντίστε να τα κάνετε όλα για εσάς και τις ανάγκες σας!

Λέων (20 Ιουλίου - 21 Αυγούστου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το μήνα, η νέα σελήνη του Ταύρου φέρνει νέα ξεκινήματα στην καριέρα και τον επαγγελματικό σας κόσμο που υπογραμμίζουν την επιθυμία σας για ικανοποίηση και σταθερότητα. Όσον αφορά τη δουλειά σας, ενδιαφέρεστε λιγότερο να είστε το επίκεντρο της προσοχής και περισσότερο επικεντρωμένοι στο πώς μπορείτε να φτιάξετε κάτι μακράς διαρκείας. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική πορεία που επικυρώνει και σταθεροποιεί τις προσπάθειές σας, ενώ σας αφήνει να νιώθετε πληρότητα. Η τύχη σας ευνοεί!

Σκορπιός (21 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον Ταύρο αυτό το μήνα, η εστίασή σας θα μετατοπιστεί στις ρομαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αναποδογυρίζεις τραπέζι στον έρωτα, Σκορπιέ, και αυτή η στιγμή είναι μια ευκαιρία να γείρεις στην άνεση και τη σταθερότητα που παρέχουν οι σχέσεις σου με άλλους ανθρώπους. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να επιδοθεί σε προσωπικές στιγμές με άλλους τώρα - σίγουρα θα σας ανταμείψει.

Υδροχόος (19 Ιανουαρίου - 20 Φεβρουαρίου)

Στις 19 Μαΐου, ο ήλιος και η σελήνη θα φέρουν νέα ξεκινήματα στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή που επικεντρώνονται γύρω από την άνεση, την ευχαρίστηση και τη σταθερότητα. Είστε κάποιος που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα ικανοποιητικό περιβάλλον στο σπίτι και αυτή η νέα σελήνη είναι μια ευκαιρία να επικεντρώσετε ξανά τις επιθυμίες σας σε αυτόν τον τομέα. Είτε μετακομίζετε, είτε συνδέεστε με έναν συγγενή σας είτε φιλοξενείτε μια οικογενειακή προετοιμασία, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να περάσετε χαλαρώνοντας στην άνεσή σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 95 / position2: 663
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb