ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Μεγάλες αλλαγές, νέες συμφωνίες και καυτά ραντεβού

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Μεγάλες αλλαγές, νέες συμφωνίες και καυτά ραντεβού
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, δημιουργήστε έναν αυστηρότερο διαχωρισμό μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής. Μην αφήνετε τη δουλειά σας να επεμβαίνει στον ελεύθερο χρόνο σας. Όταν τελειώσει το εννιά με τα πέντε, αφήστε τη δουλειά μακριά. Μην απαντάτε σε email. Μην κάνετε εξαιρέσεις. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε πραγματικά.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να βασίζεστε πολύ σε άλλους. Αν και είναι σημαντικό να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε, πρέπει επίσης να μάθετε την αυτάρκεια. Πρέπει να μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε κάποιον να σας βοηθήσει, δείτε αν μπορεί να σας διδάξει πώς να κάνετε κάτι αντί να το κάνει απλώς για εσάς.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κρίσεις. Μην υποθέτετε αυτόματα ότι η πρώτη σας εντύπωση είναι η σωστή. Οι άνθρωποι μπορούν να σας εκπλήξουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους δώσετε ένα εκατομμύριο ευκαιρίες που δεν αξίζουν – αλλά να έχετε το μυαλό και την καρδιά σας ανοιχτά.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να είστε πολύ άκαμπτοι με το πρόγραμμά σας. Αν και είναι σημαντικό να αναπτύξετε σταθερές συνήθειες και ρουτίνες, δεν μπορείτε να φοβάστε να απομακρυνθείτε από αυτές όταν δε βολεύουν ή όταν εμφανίζεται κάτι άλλο που χρειάζεται την προσοχή σας. Προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι με το χρόνο σας.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να εμμείνετε πεισματικά στη γνώμη σας. Ακούστε τι έχουν να πουν οι άλλοι. Εκτιμήστε τις σκέψεις τους και λάβετέ τις υπόψη. Θα μπορούσατε να μάθετε κάτι. Ακόμα κι αν αποφασίσετε να μείνετε με αυτό που αρχικά σκεφτήκατε, τουλάχιστον προσπαθήσατε να είστε δίκαιοι. Τουλάχιστον κρατήσατε ανοιχτό μυαλό.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να κάνετε χάρες για άτομα που δεν έχουν σηκώσει ποτέ το δάχτυλό τους για εσάς. Αν και η ευγένειά σας είναι σεβαστή, πρέπει να δείξετε και σεβασμό στον εαυτό σας. Αν κάποιος παίρνει και παίρνει μόνο, δεν χρειάζεται να του δώσετε τίποτα παραπάνω. Δε χρειάζεται να ενοχλείτε τον εαυτό σας για να τους ευχαριστήσετε όταν σαφώς δε θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο για εσάς.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις του τελευταίου δευτερολέπτου. Προσπαθήστε να μη χρονοτριβείτε, ειδικά όταν πρόκειται για σημαντικά πράγματα, γιατί δε θέλετε να καταλήξετε να βιαστείτε και να κάνετε λάθος επιλογή. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να σκεφτεί τις αποφάσεις σας. Ξεκινήστε τώρα. Θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας αργότερα.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να μικρύνετε τον εαυτό σας. Οι ανάγκες σας έχουν σημασία. Και οι σκέψεις σας έχουν σημασία. Μην πείσετε τον εαυτό σας να μείνει σιωπηλός όταν θέλει να μιλήσει. Επιτρέπεται να ζητάτε αυτό που θέλετε. Επιτρέπεται να κάνετε γνωστή την παρουσία σας. Κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει αυτό που θέλετε αν δεν ξεκαθαρίσετε τι θέλετε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να κακομεταχειρίζεστε τον εαυτό σας. Ναι, θα υπάρξουν στιγμές που θα είστε απογοητευμένοι με τον εαυτό σας. Αλλά αυτό δε σας δίνει το δικαίωμα να του φέρεστε άσχημα. Αξίζετε αγάπη και συμπόνια, συγχώρεση και αποδοχή, ειδικά από τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να φωνάζετε σε άτομα που δεν σας ακούν έτσι κι αλλιώς. Μερικές φορές, η καλύτερη κίνηση είναι να φύγετε μακριά. Μερικές φορές, θα πρέπει να γλιτώσετε τον εαυτό σας από τον κόπο και να τον απομακρύνετε από την κατάσταση, ώστε να μην καταλήξετε να ταλαιπωρηθείτε για κάποιον που δεν αξίζει την ενέργειά σας.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να δεσμευτείτε για οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι. Αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις που είναι βέβαιο ότι θα αθετήσετε. Είναι εντάξει να παραδεχτείτε ότι δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να είστε ειλικρινής παρά να λέτε στους άλλους αυτό που πιστεύετε ότι θέλουν να ακούσουν, για να τους απογοητεύσετε στο τέλος.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας. Δε θέλετε να αναλάβετε πάρα πολλά ταυτόχρονα και να έχετε άγχος όλη την εβδομάδα. Περιορίστε αυτά που αναλαμβάνεται γιατί δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα. Δε χρειάζεται να γεμίζετε κάθε δευτερόλεπτο του προγράμματός σας. Αφήστε χρόνο και για χαλάρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 26 / position2: 409
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb