ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι ψηφίζεις

Είσαι φιλελεύθερη ή αναρχική; Θα μας πει το ζώδιό σου!
AstroGirl
Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι ψηφίζεις
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός ♈: Είναι γνωστό ότι οι Κριοί είναι παρορμητικοί και αναποφάσιστοι ταυτόχρονα, οπότε δεν υπάρχει καλύτερη θέση για αυτούς από το ριζοσπαστικό κέντρο.

Ταύρος ♉: Οι Ταύροι θεωρούνται τεμπέληδες και πεισματάρηδες, ενώ είναι και αρκετά needy. Αυτό τους παραπέμπει σε πεποιθήσεις που δεν απαιτούν πολλή δουλειά, αλλά τους κανακεύουν κιόλας!

Δίδυμοι ♊: Οι Δίδυμοι δε φαίνεται να μένουν εύκολα σε ένα πράγμα και αλλάζουν απόψεις από το ένα άκρο στο άλλο εύκολα. Είναι επίσης αρκετά χειριστικοί αλλά και καινοτόμοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος ♋: Οι Καρκίνοι θέλουν να είναι η μητρική φιγούρα στη ζωή κάποιου. Είναι επίσης αρκετά συναισθηματικοί και δεν τους αρέσει το ξεβόλεμα και οι αλλαγές, ενώ είναι αρκετά της οικογένειας και της υπεράσπισής της!

Λέων ♌: Όταν μιλάμε για έναν Λέοντα, η νοοτροπία τους είναι ότι τα πάντα αφορούν τον εαυτό τους. Ψηφίζουν ανθρώπους που δείχνονται πολύ. Κατά βάθος θέλουν να κατέβουν οι ίδιοι στις εκλογές, γιατί δεν θα υπάρχει κανένας άξιος να τους κυβερνήσει!

Παρθένος ♍: Οι Παρθένοι είναι εντελώς ελεγκτικοί τύποι, που έχουν επίσης εμμονή με την καθαριότητα και την απόλυτη τάξη. Είναι γενικότερα, κάπως αυταρχικοί, αλλά δεν τους αρέσουν οι ακρότητες.

Ζυγός ♎: Η ισορροπία είναι το κύριο πράγμα που αναζητά ένας Ζυγός. Προσπαθεί πάντα να είναι ευγενικός και να επιλύει τις συγκρούσεις. Του αρέσει να βρίσκεται ...στο κέντρο. 

Σκορπιός ♏: Είναι γνωστό ότι οι Σκορπιοί είναι λίγο ...μαζόχες! Ο τρόπος ωστόσο που βλέπει την πολιτική συνήθως είναι συντηρητικός και αυτό βγαίνει και στις πολιτικές του πεποιθήσεις!

Τοξότης ♐: Οι Τοξότες έχουν να κάνουν με τη μάθηση και την εξερεύνηση του κόσμου. Δεν τους αρέσει να ζουν ενώ τους περιορίζουν οι υπόλοιποι άνθρωποι κι έχουν το σοσιαλισμό στο αίμα τους.

Αιγόκερως ♑: Δεν υπάρχει ζώδιο που να ταιριάζει περισσότερο η πολιτική του ταυτότητα. Είναι η επιτομή του τύπου μεγάλων επιχειρήσεων. Δουλεύει σκληρά για τους δικούς του στόχους, αλλά όταν είναι να το ρίξει έξω, του δίνει και καταλαβαίνει!

Υδροχόος ♒: Οι Υδροχόοι είναι γνωστό ότι είναι αντισυμβατικοί, μερικές φορές σε ακραίο βαθμό. Έχουν επίσης μια ημι-ναρκισσιστική στάση για τη φιλοσοφία τους και κλίνουν σχεδόν πάντα προς την Αριστερά.

Ιχθύς ♓:  Ένας Ιχθύς μπορεί να είναι σοφός, αλλά εξαρτάται περισσότερο από τους άλλους και δεν ξεκινά ποτέ από τον εαυτό του, γι' αυτό επιλέγει την Αριστερά συνήθως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
11 / position1: 175 / position2: 579
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb