ENTERTAINMENT

Το σκάνδαλο με τον επικό καβγά στο ασανσέρ που εμπλέκεται η Beyonce και δε θυμάται κανείς

Ο ράπερ και άντρας της Beyonce είχε έναν ομηρικό καβγά που λίγοι θυμούνται

Το σκάνδαλο με τον επικό καβγά στο ασανσέρ που εμπλέκεται η Beyonce και δε θυμάται κανείς
@JAYZZ_OFFICIAL

Λίγοι θυμούνται το περιστατικό που διαδραματίστηκε σε ένα ασανσέρ μεταξύ του Jay-Z και της κουνιάδας του, Solange που δημιούργησε ολόκληρο σκάνδαλο και έλαβε χώρα μετά από ένα πάρτι το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο παρακολούθησης έδειξε τη Solange και τον JAY-Z να τσακώνονται καθώς η Beyoncé ήταν μάρτυρας του περιστατικού σε ένα ασανσέρ μετά από ένα afterparty του Met Gala το 2014. Το βίντεο έδειχνε τη Solange να φωνάζει στον ράπερ πριν τον χτυπήσει και τον κλωτσήσει άγρια καθώς ένας άνδρας που φαινόταν να είναι φύλακας προσπαθούσε να τη συγκρατήσει. Κάποια στιγμή, η Beyoncé μπήκε για να σταθεί ανάμεσα στον σύζυγο και την αδερφή της. Το βίντεο παρακολούθησης διέρρευσε από το TMZ και κυκλοφόρησε παντού!

Μια πηγή είπε στο PEOPLE, ότι η Solange είχε τσακωθεί με τη σχεδιάστρια Rachel Roy νωρίτερα το βράδυ και είπε ότι «η Solange επηρεάστηκε από τη Rachel». «Προς το τέλος της νύχτας, ο Jay είπε κάτι ακατάλληλο στη Beyonce και τη Solange και εκείνη ξέσπασε», αποκάλυψε η πηγή. "Όταν μπήκαν στο ασανσέρ, κλιμακώθηκε γρήγορα με τον τρόπο που μπορούν οι οικογενειακές εντάσεις." Η πηγή συμπλήρωσε: «Η Solange είναι εξαιρετικά προστατευτική με την Beyoncé».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δέκα ημέρες μετά το περιστατικό, η τριάδα δημοσίευσε μια κοινή δήλωση για το δράμα. "Ως αποτέλεσμα της δημοσιοποίησης των πλάνων ασφαλείας του ανελκυστήρα από τη Δευτέρα 5 Μαΐου, υπήρξαν πολλές εικασίες για το τι πυροδότησε το ατυχές συμβάν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η οικογένειά μας το έχει αντιμετωπίσει", είπαν σε δήλωση στο Associated Press. "Ο Jay και η Solange αναλαμβάνουν ο καθένας το μερίδιο ευθύνης τους για ό,τι συνέβη. Και οι δύο αναγνωρίζουν τον ρόλο τους σε αυτό το ιδιωτικό θέμα που διαδραματίστηκε στο κοινό. Ζήτησαν και οι δύο συγγνώμη ο ένας στον άλλο και προχωρήσαμε ως ενωμένη οικογένεια. "

Η δήλωση συνέχισε, "Οι αναφορές ότι η Solange ήταν σε κατάσταση μέθης ή παρουσίαζε ακανόνιστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια εκείνο το βράδυ είναι απλά ψευδείς. Στο τέλος της ημέρας οι οικογένειες έχουν προβλήματα και δεν είμαστε διαφορετικοί. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, και πάνω από όλα, το έχουμε αφήσει πίσω μας και ελπίζουμε ότι όλοι οι άλλοι θα κάνουν το ίδιο."

Δύο μήνες αργότερα, η Solange καθάρισε τον αέρα σχετικά με τον καβγά με το περιοδικό Lucky. «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η οικογένειά μου και εγώ είμαστε όλοι καλά», είπε η τραγουδίστρια. «Αυτό που είχαμε να πούμε συλλογικά ήταν στη δήλωση που κάναμε και όλοι νιώθουμε ήσυχοι με αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 149 / position2: 1118
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb